Cama & Cava B&B Barrio Vista Alegre, "Cal Fonei" 17250 Platja D'Aro +34 699949751
Auf Grund von 1 Bewertung

Cama & Cava B&B – Platja D'Aro

Sorry, es gibt keine weiteren Informationen über diese Unterkunft in Deutsch. Mehr Infos finden Sie in den folgenden Sprachen:

Contact

Mark de Roo
Barrio Vista Alegre, "Cal Fonei"
17250 Platja D'Aro
Spanien

Buchungsanfrage

Unverbindliche Kontaktaufnahme

Andere bed & breakfasts in Platja D'Aro und Umgebung

Erfahrungen von früheren Besuchern

Aufenthalts: September 2013

Geschrieben am 22 September 2013 von Helene (Paar, Alter 45-54)

Cama & Cava B&B
Allgemein:
10/10
Zimmer:
10/10
Service:
10/10
Frühstück:
10/10
Charme:
10/10
Preis/Qualität:
10/10
Insgesamt:
10/10

"Heerlijk, schoon, rustig en voor wijnliefhebbers!"
Bed and Breakfast Cama & Cava Cal Fonei***** in Playa d'Aro / Platja d'Aro / Castell d'Aro (Spanje) is een mooi ingericht, heerlijke sfeer, en een prachtig uitzicht. Ze hebben een heerlijk zwembad en je bent in 10 minuten met de auto aan de kust. Alles is goed verzorgt, ruime kamer, voldoende handdoeken en (dagelijks) heerlijk schoon. Je komt hier niets te kort. De eigenaren Mark & Angela zijn zeer zorgzaam en kunnen ook leuke excursies verzorgen. Normaal gesproken zijn wij niet zo van de excursies, maar dit maal hadden wij het niet willen missen! Zeer bijzonder (wijn)landgoed mogen bezoeken. Ook de honden (ben geen echte liefhebber) zijn ontzettend lief.
Verder in de buurt zijn er voldoende leuke plaatsjes om te bezoeken, aan winkels geen gebrek. Zoek je rust dan ga je lekker een boekje lezen aan het zwembad. Kortom het heeft alles: rust, drukte kun je opzoeken, zorg en goede wijnen. En natuurlijk niet onbelangrijk een goede prijs/kwaliteit verhouding!