Le Changement maison de charme Rue du ban 39 6990 Fronville (Hotton)
Auf Grund von 2 Bewertungen

Le Changement maison de charme – Fronville (Hotton)

Sorry, es gibt keine weiteren Informationen über diese Unterkunft in Deutsch. Mehr Infos finden Sie in den folgenden Sprachen:

Contact

Renske Hoekstra-Meurs
Rue du ban 39
6990 Fronville (Hotton)
Belgien

Buchungsanfrage

Unverbindliche Kontaktaufnahme

Andere bed & breakfasts in Fronville (Hotton) und Umgebung

Erfahrungen von früheren Besuchern

Aufenthalts: September 2010

Geschrieben am 2 Oktober 2010 von Peter De Roeck (Paar, Alter 26-34)

Le Changement maison de charme
Allgemein:
5/10
Zimmer:
7/10
Service:
2/10
Frühstück:
8/10
Charme:
8/10
Preis/Qualität:
6/10
Insgesamt:
6.0/10

Ons verblijf in “Le Changement” is niet positief verlopen. De streek is prachtig, en de accommodatie mooi en rustgevend. Maar van bij aankomst leek het alsof we voor de eigenares eerder onuitgenodigde gasten waren dan betalende klanten. Eenvoudige verzoekjes (oa. over verwarming op de kamer) werden onthaald op vieze blikken en de sfeer nam gaandeweg grimmige proporties aan. Bij vertrek dienden we ook nog aan 150% te betalen, omdat het voorschot nog onderweg was en een betalingsbewijs niet volstond. Het resterende bedrag is ons achteraf weer overgemaakt.
Het spijt ons dat we niet hebben kunnen proeven van de gastvrijheid waar andere gasten zo lovend over hebben gesproken. Het gastenboek, waar iedereen een woordje kon achterlaten, was bij ons vertrek mysterieus verdwenen. Uit voorzorg…? Wat ons betreft, géén aanrader.

Reactie van de eigenaar:

Geachte heer De Roeck,
Wij betreuren het dat u het bij ons niet naar de zin hebt gehad. Wij hebben het gevoel gehad, u steeds op uw verzoek ter wille te zijn geweest. Tevens hebben wij uit coulance u zelfs meer service geboden, daar uw reispartner ziek was. Dat dit niet naar tevredenheid is gelopen betreuren wij ten zeerste. Wij willen u wel bedanken voor uw positieve beoordeling omtrent de accommodatie en de omgeving. Mocht u nog verdere uitleg wensen, dan staan wij u ten aller tijde u graag te woord en uiteraard blijft u en uw reispartner welkom. Met een vriendelijke groet, John en Renske Meurs-Hoekstra.

Aufenthalts: April 2009

Geschrieben am 15 April 2009 von M. Damen (Paar mit jungen Kindern, Alter 26-34)

Le Changement maison de charme
Allgemein:
10/10
Zimmer:
10/10
Service:
10/10
Charme:
10/10
Preis/Qualität:
10/10
Insgesamt:
10/10

In een woord: Geweldig! We zijn gastvrij ontvangen en alles is mogelijk. We hebben met ons gehele gezin (2 grootouders, 4 ouders, 3 kinderen) geheel Le Changement bezet en hebben, met de kinderen van het beherend stel, heerlijk gebruik gemaakt van de tuin, trampoline en glijbaan. Onze kinderen en wij dus ook, hebben een geweldig weekend gehad. Daarnaast heeft Renske geweldig gekookt en ons echt verwend.