Parkhotel Lummen Ringlaan 1 3560 Lummen +32(0)13 52 15 10
Auf Grund von 1 Bewertung

Parkhotel Lummen – Lummen

Sorry, es gibt keine weiteren Informationen über diese Unterkunft in Deutsch. Mehr Infos finden Sie in den folgenden Sprachen:

Kontakt

Yves Geerts, Ine Geerts
Ringlaan 1
3560 Lummen
Belgien

Buchungsanfrage

Unverbindliche Kontaktaufnahme

Andere charme-hotels in Lummen und Umgebung

Erfahrungen von früheren Besuchern

Aufenthalts: Juli 2012

Geschrieben am 20 August 2012 von Lins (Paar, Alter 26-34)

Parkhotel Lummen
Allgemein:
5/10
Zimmer:
5/10
Service:
3/10
Frühstück:
7/10
Charme:
5/10
Preis/Qualität:
4/10
Insgesamt:
4.8/10

Wij zijn helemaal niet tevreden over Parkhotel Lummen! Wij waren hier met een groupon bon, gekregen van de ouders. We zijn sinds 7 maanden ouders geworden en we hadden wel eens nood aan een weekendje met z'n tweetjes.
Eerst en vooral is deze bon dubbelzinnig. Er staat, recht op 2 overnachtingen, 3 gangendiner en ontbijtbuffet! Hiervoor betaalde mijn ouders 240! euro. We dachten dan ook dat hier 2 keer een 3gangendiner zou inzitten omdat het ontbijtbuffet ook 2 keer inbegrepen was. De maitre gaf gelukkig ook toe dat dit dubbelzinnig was.

We verbleven in een zéér ouderwetse kamer met 2 eenpersoonsbedden en een héél kleine oude badkamer. Ik kan echt niet geloven dat deze verhuurd wordt aan 75euro per nacht!! Komaan, hiervoor heb je een kamer in het Radisson hartje Hasselt met een stuk meer luxe!!De kamer is echt basic basic, nog geen tafeltje of stoeltje, wel een TV-tje. We verbleven er tijdens het warmste we-end van het jaar (37graden) en er was nog niet eens een douche, enkel een oud bad. Ik vraag me dan af, waarom niet gewoon een douchescherm of douchegordijn voorzien? Wie wil nu in bad met zulk weer? Wat we ook enorm mistten tijdens dit heet weekend was een klein frigootje op de kamer, dit is in deze tijd toch echt geen overbodige luxe? Op de bon staat ook dat je een gratis fles cava krijgt. Deze kan je gekoeld krijgen maar mag je wel niet op het terras uit drinken, enkel op de kamer...Ik zou aan de uitbaters eens willen voorstellen om een glaasje cava te drinken op een kamer waar het snikheet is! Oké, het hotel is gekoppeld aan een restaurant maar dat wil niet zeggen dat je hotelgasten nergens de kans hebben om even rustig te gaan zitten zonder de verplichting te hebben om iets te eten en te drinken. We hebben de fles cava dan maar gelaten voor wat ze was!

De eerste nacht hebben we geslapen in dit kleine kamertje, zonder ventilator, met raam open. Het hotel ligt op een drukke baan, We hadden enorm veel last van het gerij maar veel keuze hadden we niet, met de ramen toe was er gewoon geen zuurstof. Gelukkig kregen we de tweede nacht wel een ventilator. Ik zou de uitbaters toch ook willen aanraden om toch een beetje water te voorzien als op voorhand is aangekondigd dat het een hittegolf zal worden, misschien zelfs het warmste weeked ooit...Eerlijk gezegd, als ik na onze uitstap 's avonds in de kamer terugkwam had ik telkens zin om naar huis te gaan, zo doef en warm, geen zuurstof.

Het ontbijt is eveneens heel basic maar wel lekker.

Nooit is ons gevraagd of we soms iets nodig hadden. Bij het verlaten van het hotel is er niemand die ons kwam vragen hoe ons verblijf was, we hebben nog steeds geen idee wie de uitbaters eigenlijk waren. We hebben de poetsvrouw dan maar gevraagd of we haar de sleutel mochten overhandigen. Qua service is dit hotel dus zeker gebuisd voor ons, er is eigenlijk GEEN service...

Kort samengevat, wat een leuke romantische weekendje moest worden is echt een weekend geworden waarbij we verlangden naar thuis. We hebben al veel hotels bezocht maar 75 euro voor deze kamer?? Te gek voor woorden!