Agriturismo Verdita Località Caiti 2 15010 Merana (AL) 0039-0144/99.162
On the basis of 46 ratings

Agriturismo Verdita – Merana (AL)

It's a pristine place, which offers serenity, quiet, and peace of mind. Come and wander down our green paths either by foot or by bike; discover spectacular vistas around every curve, stop for a photo or to smell the wild flowers.
'Think smart, travel slow'

Our four self-catering apartments (2 one bedroom apartments and 2 studios) have all been designed to provide an informal, relaxing home base for your holiday. All apartments are equipped with TV, independent heating and fully furnished kitchens and bathrooms. Enjoy the jacuzzi in the garden.

Perfectly situated between the Italian Alps and the Mediterranean sea, our agriturismo is ideally located for visiting cities such as Acqui Terme (the Romanesque city famous for its thermal waters and spas), Asti (known for the oldest Palio - or horse race - in Italy), Alba (the city of the White Truffle), Mombaldone (one of the most beautiful villages in Italy) and Canelli (where the underground Wine Cathedrals, a UNESCO Heritage site, are located).

The Agriturismo is approximately a one hour drive from the Italian Riviera, one hour and a half from Genoa and Torino, and two hours from Milan, Monte Carlo, and the south of France.


Book now!

Further information

Rates*


*: Prices are estimates and are subject to change. For the most recent prices, please check the website of this accommodation.

Are you the owner of this accommodation? Manage your pages here.

Contact

Natascha en Nicolas
Località Caiti 2
15010 Merana (AL)
Italy

Book now!

Contact owner (free of engagement)

Other accommodations in Merana (AL) and its environs

Experiences from previous visitors

Stay: April 2012

Written on 14 April 2012 by Leonie en Gert-Jan (Couple, age 35-44)

Agriturismo Verdita
General:
10/10
Room:
10/10
Service:
10/10
Charm:
10/10
Price/quality:
10/10
Total:
10/10

Wat een fijn verblijf hebben wij gehad in Verdita afgelopen Paasvakantie.
Natascha en Nicolas is een geweldig gastkoppel. De ligging van de Agriturismo is uniek, het uitzicht is droomachtig en de appartementen zijn ronduit super!
Ondanks dat we een aantal dagen slecht weer en zelfs sneeuw (in april) hebben gehad, hebben we ons prima vermaakt in de mooie omgeving van Piemonte en alle stadjes en Localita's. We hebben dan ook direct onze vakantie voor augustus vastgelegd. Ook hebben we begrepen dat er zelfs nog een enkel plekje vrij is in augustus, aarzel niet en boek snel!

Tot in augustus,
Leonie en Gert-Jan

Written on 21 January 2012 by Ludwig en Katrien (Couple, age 45-54)

Agriturismo Verdita
General:
10/10
Room:
10/10
Service:
10/10
Breakfast:
10/10
Charm:
10/10
Price/quality:
10/10
Total:
10/10

Zalig is het verblijf in Verdita. 's Morgens ontwaken met de verwelkoming van de opkomende zon en het lekker ontbijt op het terras. Genieten van een wandeling, de jacuzzi als ontspanning. Het culinaire mag in Piëmonte zeker ook niet vergeten worden. Nicolas en Natacha weten je wel de leuke plekjes te vertellen om van een lekker diner te genieten.
Reeds tweemaal verbleven en opnieuw geboekt voor deze zomer.
Onze moto staat ook weer klaar om de streek te verkennen.
Het is altijd een blij weerzien met Natacha, Nicolas en Indy.

Stay: November 2011

Written on 16 November 2011 by ines van acker en Sven Verlinden (Couple, age 45-54)

Agriturismo Verdita
General:
10/10
Room:
10/10
Service:
10/10
Charm:
10/10
Price/quality:
10/10
Total:
10/10

Als we méér dan 10 konden geven om aan te geven hoe heerlijk het toch altijd weer is bij jullie in de prachtige heuvels van Merana,zouden we dat met plezier doen! Als je uit de wagen stapt na een lange reis ,is het allereerste dat opvalt : de onwaarschijnlijke rust die daar bovenop de berg heerst.
Altijd weer een blij weerzien met Natascha,Nicolas en Indy. En met Roberto en zijn familie. Roberto ,truffelzoeker en natuurkenner,een waar genot om een flinke wandeling met hem doorheen zijn "zone"te maken. Altijd leren we weer iets nieuws en babbelen we over 1001 dingen.
Overal is vanalles te zien en te beleven: prachtige landschappen ,mooie dorpjes en grotere steden (gezelligst om er te landen omstreeks 16.00u ) . Culinair Piemonte,de Ligurische kust die heel mooi is en werkelijk een daguitstap waard is,Genova,de vriendelijkheid van de mensen in Piemonte. Je hier vervelen,dat bestààt gewoon niet...
Wij hebben weer een onvergetelijke tijd gehad,gevuld met allemaal hartelijke mensen,zalige pizza's , tartufi en Barbera,elegante hertjes,warme jacuzzi's,nevel in de vallei,de natuur in zijn mooiste herfstkleedje,de Torre in de volle maan,mooie stranden en levendige stadjes. We kunnen er weer voor eventjes tegen,maar 't zal toch weer snel beginnen kriebelen om terug te komen hoor :) !

Stay: July 2011

Written on 8 August 2011 by Fabienne en Roderiek van de Calseijde (Couple, age 26-34)

Agriturismo Verdita
General:
10/10
Room:
10/10
Service:
10/10
Charm:
10/10
Price/quality:
10/10
Total:
10/10

Lieve natascha en nicolas,
We wilden jullie nog ontzettend bedanken voor de heerlijk week die we bij jullie hebben doorgebracht. De omgeving, de natuur, de rust en jullie verblijf het was echt fantastisch !!!
Zeker ook nog bedankt voor de hulp voor de camera en de trein!!
We willen zeker nog een keer terug komen !!

Heel veel groetjes Roderiek en Fabienne van de Calseijde

Stay: June 2011

Written on 27 June 2011 by Jopie & Lambert (Couple, age 45-54)

Agriturismo Verdita
General:
10/10
Room:
10/10
Service:
10/10
Breakfast:
10/10
Charm:
10/10
Price/quality:
10/10
Total:
10/10

Aan ons verblijf op Verdita houden wij alleen maar goede herinneringen over. De hartelijkheid en gastvrijheid van Natascha en Nicolas, de mooie studio, het schitterende plekje met uitzicht op de geurige lavendel velden (met hier en daar een beetje onkruid :-)) en het heerlijke ontbijt dat iedere dag weer verrassend was. Ook niet te vergeten de ravioli feesten in het dorp waar we hebben genoten van de zelfgemaakte ravioli en de Italiaanse gastvrijheid. Een aanrader, als je van wandelen houdt, zijn de door Natascha uitgezette GPS-wandelingen, waar wij samen met onze hond Sam erg van genoten hebben.