Agriturismo Verdita Località Caiti 2 15010 Merana (AL) 0039-0144/99.162
On the basis of 46 ratings

Agriturismo Verdita – Merana (AL)

It's a pristine place, which offers serenity, quiet, and peace of mind. Come and wander down our green paths either by foot or by bike; discover spectacular vistas around every curve, stop for a photo or to smell the wild flowers.
'Think smart, travel slow'

Our four self-catering apartments (2 one bedroom apartments and 2 studios) have all been designed to provide an informal, relaxing home base for your holiday. All apartments are equipped with TV, independent heating and fully furnished kitchens and bathrooms. Enjoy the jacuzzi in the garden.

Perfectly situated between the Italian Alps and the Mediterranean sea, our agriturismo is ideally located for visiting cities such as Acqui Terme (the Romanesque city famous for its thermal waters and spas), Asti (known for the oldest Palio - or horse race - in Italy), Alba (the city of the White Truffle), Mombaldone (one of the most beautiful villages in Italy) and Canelli (where the underground Wine Cathedrals, a UNESCO Heritage site, are located).

The Agriturismo is approximately a one hour drive from the Italian Riviera, one hour and a half from Genoa and Torino, and two hours from Milan, Monte Carlo, and the south of France.


Book now!

Further information

Rates*


*: Prices are estimates and are subject to change. For the most recent prices, please check the website of this accommodation.

Are you the owner of this accommodation? Manage your pages here.

Contact

Natascha en Nicolas
Località Caiti 2
15010 Merana (AL)
Italy

Book now!

Contact owner (free of engagement)

Other accommodations in Merana (AL) and its environs

Experiences from previous visitors

Stay: May 2011

Written on 23 June 2011 by Lex en Yvonne (Couple, age 55-64)

Agriturismo Verdita
General:
10/10
Room:
10/10
Service:
10/10
Breakfast:
10/10
Charm:
10/10
Price/quality:
10/10
Total:
10/10

Wij verbleven 10 dagen bij natascha en Nicolas in een woord fantastisch vooral de jacuzzi aan het eind vd middag, super ontbijt en de spaghetti van Nicolas heerlijk.de omgeving is fantastisch.we komen zeker nog eens terug.

Stay: May 2011

Written on 13 May 2011 by Willy en Tine (Couple, age 55-64)

Agriturismo Verdita

Verdita,
Huis vol groene dromen,
in de warme armen
van glooiende heuvels
en gekoesterd in de bewarende stilte
van een stenen verleden

Stay: August 2010

Written on 20 September 2010 by MV (Couple, age 55-64)

Agriturismo Verdita
General:
9/10
Room:
9/10
Service:
10/10
Breakfast:
9/10
Charm:
10/10
Price/quality:
10/10
Total:
9.5/10

Natascha en Nicolas,

wij bewaren mooie herinneringen aan ons verblijf bij jullie in La Verdita nu al weer een maand geleden. Wat een rust! Jullie hebben de appartementen met veel smaak en aandacht voor détail ingericht. Toen wij de voor de gasten geselecteerde boeken zagen wisten wij onmiddellijk dat we goed zaten. De regendouche is geweldig. De map met suggesties op allerlei gebied is inderdaad van onschatbare waarde. Wij hebben daar dankbaar gebruik van gemaakt bij de keuze van - vooral - onze mooie wandelingen zowel in het binnenland als aan de kust. Jullie weten oprechte aandacht voor jullie gasten perfect te koppelen aan discretie. Wij missen de door jullie bereide gerechten, bereid met ingrediënten uit de streek en steeds vergezeld van de heerlijkste wijnen. Ik stuur jullie een afdruk van de door mij gemaakte fietstocht van Merana naar Sasselo (75 km met voor de kenners een combi van 34 x 29, die je absoluut nodig hebt, gelet op de slotklim). Kortom een prachtige week met nogmaals dank aan jullie beiden. En wij verwachten tot spoedig weerziens!

Marinus en Ilse

Stay: September 2010

Written on 19 September 2010 by Monique (Couple, age 55-64)

Agriturismo Verdita
General:
10/10
Room:
9/10
Service:
10/10
Charm:
10/10
Price/quality:
10/10
Total:
9.8/10

We hebben op la Verdita ontzettend genoten van de prachtige omgeving en de stilte. 's Morgens trok de nevel op uit het dal en 's avonds zaten we op ons terrasje onder een flonkerende sterrenhemel. Het uitzicht is weergaloos!! In de omgeving is heel veel te doen. Er zijn veel leuke dorpjes, zowel in de bergen als aan de kust. In de nabijheid van La Verdita kun je lekker eten: van goedkoop tot duur.
Natascha en Nicolas zijn zeer sympathieke en gastvrije mensen, die veel tips hebben voor je verblijf. Hun map met informatie is goud waard!

Natascha en Nicolas, hartelijk dank!

Monique en Jan

Stay: September 2010

Written on 8 September 2010 by Karel en Joke (Couple, age 26-34)

Agriturismo Verdita
General:
9/10
Room:
9/10
Service:
10/10
Charm:
10/10
Price/quality:
9/10
Total:
9.4/10

Ons verblijf in Agriturismo Verdita kon eigenlijk niet romantischer beginnen... Na een korte rondleiding door Natascha besloten we een kijkje te gaan nemen in de middeleeuwse toren vlakbij. Tijdens de wandeling erheen (10 minuutjes) werden we al verrast door een hert dat vlak voor ons haastig de weg over sprong! Even later openden we nieuwsgierig het deurtje van de toren en klommen we langs het mooi gerestaureerde houten trappenwerk naar boven. Met een flinke duw het luik openmaken en dan krijg je als beloning voor je klim een prachtig zicht op de omgeving. Terug aan het huisje was Natascha ondertussen klaar met het eten en konden we op ons terrasje genieten van een lekkere pasta met een heerlijk flesje rosé van de plaatselijke wijnboer. Zalig gewoon,... en dat was nog maar ons eerste uurtje Piemonte. We hebben een week met veel plezier verbleven bij Natascha en Nicolas (en Indy natuurlijk) en zijn supertevreden naar huis vetrokken. Jammer dat we stomweg vergeten zijn het ontbijt te proberen, maar ik ben er vrij zeker van dat dit ook een 9 of een 10 had opgeleverd. Prachtige streek, heel mooie agriturismo en een hele fijne gastvrouw en gastheer. Een weekje om nooit te vergeten...