Maison Fontaines 6, Rue Marceau 83830 Bargemon +33 494478411
On the basis of 15 ratings

Maison Fontaines – Bargemon

Maison Fontaines Bargemon

Spacious and tastefully decorated ground floor apartment in a 17th century village home.

Maison Fontaines is situated in the centre of Bargemon, a picturesque mountain village; 45 kilometres from the Mediterranean.  Surrounded by olive orchards and wine fields, with narrow little streets, charming squares, sparkling fountains and impressive plan-trees  Bargemon will be an everlasting memory. A wide choice of bistro’s, restaurants and pizzerias ensure that you can spoil yourself gastronomically, both at lunch- and dinnertime.

 Your peaceful apartment is situated on a little courtyard at the rear of the house; where you can enjoy the morning sun till noon. There is a double bed, sitting area, dining table, fridge and the possibility to prepare a basic meal. In the bathroom you will find a bath, shower,  washbasin, bidet and washing machine. Guests can also make use of the front of the house where the entrance is.

 We will be delighted to provide ‘table d’hotes’ at request; including pre-dinner drinks on the roof terrace with stunning views. Dinner will be served in the cosy dining/kitchen on the first floor and will be three to four courses including wine.  Special menu wishes will be accommodated with pleasure.

You want to play a game of bridge after dinner ? Your host and hostess will be delighted to play !

A stay at Maison Fontaines is like a warm bath; a truly memorable experience !


Book now!

Further information

Rooms

The appartment has a double bed, sitting area, dining table, fridge and the possibility to prepare a basic meal.

In the bathroom you will find a bath, shower,  washbasin, bidet and washing machine

Rates*

€ 75,- per night for one to two persons 

inclusive French breakfast 

€ 65,- without breakfast

(there is room to prepare your own breakfast) 

Credit cards

no

Breakfast

french breakfast

Dinner

on request

Car park

parking in the village

Bicycles

yes

Pets

no

Smoking

no

Disabled persons

no

Internet / wireless access

yes


*: Prices are estimates and are subject to change. For the most recent prices, please check the website of this accommodation.

Are you the owner of this accommodation? Manage your pages here.

Contact

Corry & Frans Fontein
6, Rue Marceau
83830 Bargemon
France

Book now!

Contact owner (free of engagement)

Other bed & breakfasts in Bargemon and its environs

Experiences from previous visitors

Stay: May 2017

Written on 9 June 2017 by Antoinette (Couple, age 45-54)

Maison Fontaines
General:
10/10
Room:
8/10
Service:
10/10
Charm:
10/10
Price/quality:
10/10
Total:
9.6/10

Een heerlijk verblijf gehad. Fijne ruime, rustige en koele kamer midden in het dorp; authentiek en met smaak ingericht. Geen luxe maar zeer comfortabel! Lieve gastvrouw en gastheer die het ons erg naar de zin hebben gemaakt. Hartelijke ontvangst met flesje rosé. De kamer geeft geen gelegenheid tot koken, wel voor het bereiden van een eenvoudige koude maaltijd. Wij hebben gebruik gemaakt van een heerlijk ontbijt van het huis, maar dat kun je ook heel goed zelf doen. Er is een gezamenlijk koelkast. Leuke eetadresjes in het dorp en ook in de omgeving. En wat een prachtige tochten kun je hier maken. Slechts een klein uurtje van de kust en driekwartier rijden naar de Gorges du Verdon en nog zoveel ander moois om te ontdekken! Er is overigens een prima verwarmd zwembad in het dorp! Kortom een superfijn verblijf gehad waar we met plezier op terug kijken! Dank Corry en Frans voor een heerlijke tijd!

Stay: June 2017

Written on 9 June 2017 by Wim van Zon (Couple, age 65+)

Maison Fontaines
General:
10/10
Room:
9/10
Service:
10/10
Breakfast:
10/10
Charm:
10/10
Price/quality:
10/10
Total:
9.8/10

In een authentiek Frans dorp, Bargemon, een mooier en sfeervoller plein tref je nauwelijks!

Maison Fontaines is Frans op en top. De gastvrouw (en ook haar man) is uiterst charmant en voortdurend bezig je het naar de zin te maken. Het magnifieke dakterras is een oase van rust met een fraai uitzicht over de omgeving. Voor een maaltijd in de gezellige keuken draait zij haar hand niet om. Een potje bridge onder het genot van een uitstekende rose is een leuke afsluiting van de avond....... WvZ
Minder weergeven

Stay: August 2016

Written on 9 June 2017 by Willem van den Heuvel (Couple)

Maison Fontaines
General:
10/10
Room:
9/10
Service:
10/10
Breakfast:
10/10
Charm:
10/10
Price/quality:
9/10
Total:
9.7/10Corry en Frans zijn allebei mooie karakters die er alles aan doen om het je naar de zin te maken. Hecht je aan privacy, dan laten ze je genieten van de rust in je gezellige logement. Maar vaak ook ontstaan er spontaan leuke, soms diepgaande gesprekken over van-alles-en-nog-wat. En Bargemon? Een prachtig dorp met een Louis de Funès-achtig pleintje. Absoluut een plek om te beleven met een koel glas lokale Rosé onder de door de platanen gefilterde zonnestralen.........

Stay: March 2016

Written on 28 April 2016 by frank maat (Traveler alone, age 65+)

Maison Fontaines
General:
9/10
Room:
9/10
Service:
10/10
Breakfast:
9/10
Charm:
10/10
Price/quality:
9/10
Total:
9.3/10

mijn verblijf in Bargemon was de 1e week maart dit jaar, nog geen hoog zomer dus,maar dit werd goed gemaakt door de zeer gastvrije familie Fontein die mij goed verzorgde, een prima slaapplaats verschafte en mij regelmatig een heerlijke dis voorschotelde. ook over de echt franse omgeving hebben ze mij goed geïnformeerd en het nodige laten zien, in het zomer seizoen kan het alleen maar mooier worden. kortom een geslaagd verblijf in een bijzonder huis in het centrum van Bargemon bij een gezellige familie waar je je direct thuis voelt.

Stay: June 2015

Written on 5 July 2015 by Han Landman (Couple, age 55-64)

Maison Fontaines
General:
10/10
Room:
10/10
Service:
10/10
Breakfast:
9/10
Charm:
10/10
Price/quality:
9/10
Total:
9.7/10

Geweldige,zeer sfeervolle locatie.Hier vind je de rust ! Niets is de eigenaren teveel,gastvriheid hoog in het vaandel.Heerlijk ontbijtje op het dakterras in een geweldig sfeervol en autentiek pand.
Ga dit zeker ervaren,wij komen zeker graag weer eens terug.