Cama & Cava B&B Barrio Vista Alegre, "Cal Fonei" 17250 Platja D'Aro +34 699949751
Basado en 1 valoración

Cama & Cava B&B – Platja D'Aro

Desgraciadamente no hay otra información disponible en español sobre este alojamiento. Encuentra más información en las siguientes lenguas:

Contact

Mark de Roo
Barrio Vista Alegre, "Cal Fonei"
17250 Platja D'Aro
España

Solicitud de reserva

Contactarse sin compromiso

Otros bed & breakfasts en Platja D'Aro y sus alrededores

Experiencia de anteriores visitantes

Alojamiento: septiembre 2013

Registrado en 22 septiembre 2013 por Helene (Pareja, edad 45-54)

Cama & Cava B&B
General:
10/10
Habitación:
10/10
Servicio:
10/10
Desayuno:
10/10
Encanto:
10/10
Precio/calidad:
10/10
Total:
10/10

"Heerlijk, schoon, rustig en voor wijnliefhebbers!"
Bed and Breakfast Cama & Cava Cal Fonei***** in Playa d'Aro / Platja d'Aro / Castell d'Aro (Spanje) is een mooi ingericht, heerlijke sfeer, en een prachtig uitzicht. Ze hebben een heerlijk zwembad en je bent in 10 minuten met de auto aan de kust. Alles is goed verzorgt, ruime kamer, voldoende handdoeken en (dagelijks) heerlijk schoon. Je komt hier niets te kort. De eigenaren Mark & Angela zijn zeer zorgzaam en kunnen ook leuke excursies verzorgen. Normaal gesproken zijn wij niet zo van de excursies, maar dit maal hadden wij het niet willen missen! Zeer bijzonder (wijn)landgoed mogen bezoeken. Ook de honden (ben geen echte liefhebber) zijn ontzettend lief.
Verder in de buurt zijn er voldoende leuke plaatsjes om te bezoeken, aan winkels geen gebrek. Zoek je rust dan ga je lekker een boekje lezen aan het zwembad. Kortom het heeft alles: rust, drukte kun je opzoeken, zorg en goede wijnen. En natuurlijk niet onbelangrijk een goede prijs/kwaliteit verhouding!