Groot Maarslag Groot Maarslag 1 9961 TB Mensingeweer +31(0)595491899
Basado en 1 valoración

Groot Maarslag – Mensingeweer

Desgraciadamente no hay otra información disponible en español sobre este alojamiento. Encuentra más información en las siguientes lenguas:

Contactar

Dhr. Roelof van der Mei
Groot Maarslag 1
9961 TB Mensingeweer
Países Bajos

Solicitud de reserva

Contactarse sin compromiso

Otros bed & breakfasts en Mensingeweer y sus alrededores

Experiencia de anteriores visitantes

Alojamiento: julio 2010

Registrado en 7 julio 2010 por dick kingma (Pareja mayor, edad 55-64)

Groot Maarslag
General:
10/10
Habitación:
10/10
Servicio:
10/10
Encanto:
10/10
Precio/calidad:
10/10
Total:
10/10

Als het weer uitstekend is en het Groninger landschap De Marne je compaan is, dan is het leven goed. Als je B&B dan nog die meerwaarde aan die beleving geeft, dan is het leven beter.
Wij logeerden het afgelopen weekend samen met vrienden, binnen het kader van onze ontdekkingsreis door Nederland, in B&B Groot Maarslag te Mensingeweer. Een gehucht even ten noordwesten van Groningen.
Dit was nu precies die ervaring waarnaar ik steeds op zoek ben. Voor mij moet een B&B een verblijf zijn waar ik niet alleen slaap, maar waar ik ook het gevoel heb dat ik er best wel mijn hele leven zou kunnen blijven. Waar ik het gevoel krijg dat het toch wel heel dicht bij mijn vertrouwde leefomgeving thuis is.
Fantastisch ingerichte grote kamers waarin op een creatieve manier de grote houten balken die de dakconstructie van de verbouwde landbouwschuur dragen, zijn geïntegreerd. Hierdoor werd een inrichting mogelijk die een knusse en warm gevoel teweeg brengt bij zijn bewoner. Voorwaar heel knap gedaan.
Waar de betrokkenheid van de gastvrouw en gastheer afdruipt. En waar met liefde en passie een geweldig ontbijt wordt geserveerd. De gastvrouw, die medewerkster is van de Groningse VVV begraaft je onder de suggesties tot een bevredigend verblijf in De Marne en de stad Groningen.

De combinatie van het weer, De Marne en Groot Maarslag, was het beste dat ons dit afgelopen weekend kon overkomen.

Prijs prestatieverhouding is een dikke 10