Le Changement maison de charme Rue du ban 39 6990 Fronville (Hotton)
Basado en 2 valoraciones

Le Changement maison de charme – Fronville (Hotton)

Desgraciadamente no hay otra información disponible en español sobre este alojamiento. Encuentra más información en las siguientes lenguas:

Contact

Renske Hoekstra-Meurs
Rue du ban 39
6990 Fronville (Hotton)
Bélgica

Solicitud de reserva

Contactarse sin compromiso

Otros bed & breakfasts en Fronville (Hotton) y sus alrededores

Experiencia de anteriores visitantes

Alojamiento: septiembre 2010

Registrado en 2 octubre 2010 por Peter De Roeck (Pareja, edad 26-34)

Le Changement maison de charme
General:
5/10
Habitación:
7/10
Servicio:
2/10
Desayuno:
8/10
Encanto:
8/10
Precio/calidad:
6/10
Total:
6.0/10

Ons verblijf in “Le Changement” is niet positief verlopen. De streek is prachtig, en de accommodatie mooi en rustgevend. Maar van bij aankomst leek het alsof we voor de eigenares eerder onuitgenodigde gasten waren dan betalende klanten. Eenvoudige verzoekjes (oa. over verwarming op de kamer) werden onthaald op vieze blikken en de sfeer nam gaandeweg grimmige proporties aan. Bij vertrek dienden we ook nog aan 150% te betalen, omdat het voorschot nog onderweg was en een betalingsbewijs niet volstond. Het resterende bedrag is ons achteraf weer overgemaakt.
Het spijt ons dat we niet hebben kunnen proeven van de gastvrijheid waar andere gasten zo lovend over hebben gesproken. Het gastenboek, waar iedereen een woordje kon achterlaten, was bij ons vertrek mysterieus verdwenen. Uit voorzorg…? Wat ons betreft, géén aanrader.

Reactie van de eigenaar:

Geachte heer De Roeck,
Wij betreuren het dat u het bij ons niet naar de zin hebt gehad. Wij hebben het gevoel gehad, u steeds op uw verzoek ter wille te zijn geweest. Tevens hebben wij uit coulance u zelfs meer service geboden, daar uw reispartner ziek was. Dat dit niet naar tevredenheid is gelopen betreuren wij ten zeerste. Wij willen u wel bedanken voor uw positieve beoordeling omtrent de accommodatie en de omgeving. Mocht u nog verdere uitleg wensen, dan staan wij u ten aller tijde u graag te woord en uiteraard blijft u en uw reispartner welkom. Met een vriendelijke groet, John en Renske Meurs-Hoekstra.

Alojamiento: abril 2009

Registrado en 15 abril 2009 por M. Damen (Familia con hijos pequeños, edad 26-34)

Le Changement maison de charme
General:
10/10
Habitación:
10/10
Servicio:
10/10
Encanto:
10/10
Precio/calidad:
10/10
Total:
10/10

In een woord: Geweldig! We zijn gastvrij ontvangen en alles is mogelijk. We hebben met ons gehele gezin (2 grootouders, 4 ouders, 3 kinderen) geheel Le Changement bezet en hebben, met de kinderen van het beherend stel, heerlijk gebruik gemaakt van de tuin, trampoline en glijbaan. Onze kinderen en wij dus ook, hebben een geweldig weekend gehad. Daarnaast heeft Renske geweldig gekookt en ons echt verwend.