Apartments Torre Nova Carrer Torre Nova 14 08789 La Torre de Claramunt +34674422179
Sur base de 4 opinions

Apartments Torre Nova – La Torre de Claramunt

Désolé, il n'y a pas d'informations complémentaires disponibles à propos de ce logement en français. Plus d'infos peuvent être trouvés dans les langues suivantes :

Contact

Jacqueline Brakel en Geert van Heijningen
Carrer Torre Nova 14
08789 La Torre de Claramunt
Espagne

Demande de réservation

Prenez contact sans aucun engagement

D'autres gîtes à La Torre de Claramunt et ses environs

Expériences des visiteurs précédents

Ecrit le 23 décembre 2014 par Geert - Torre Nova

Apartments Torre Nova

Zie onder enkele recensies over Torre Nova op Zoover. U kunt meer recensies lezen via de links naar Zoover en Tripadvisor op onze website www.torre-nova.com

Séjour: septembre 2014

Ecrit le 23 décembre 2014 par Rogier (Couple, âge 35-44)

Apartments Torre Nova
Général:
10/10
Total:
10/10

Genoten van een weekje Torre Nova in het beneden appartement Vilaseca. Luxe appartement met zeer veel ruimte en mooie hoge plafonds.
Zeer gastvrij en vriendelijk ontvangen. Onze kinderen van 1,5 jaar en 3,5 jaar hebben de hele week genoten van de ruimte en het heerlijke zwembad. Een zwembad met goede temperatuur en niet op chloor en elke dag keurig bijgehouden.
Het kleinschalige beviel ons prima en de omgeving heeft voldoende mogelijkheden om uitstapjes te maken.
Een heerlijke plekje om vakantie te vieren.

Séjour: septembre 2014

Ecrit le 23 décembre 2014 par Sarah (Famille avec enfants en bas âge, âge 35-44)

Apartments Torre Nova
Général:
9/10
Total:
9.0/10

Deze accommodatie is een echte aanrader. Mooie appartementen in een prachtige omgeving met zeer hulpvaardige gastvrouw en gastheer. Daarenboven is de locatie super. Je kan de stad Barcelona in trekken, maar ook de adembenemende bergtoppen van de Montserrat bezoeken als ook cava proeven bij de cava boeren zelf.

Séjour: septembre 2014

Ecrit le 23 décembre 2014 par Henri (Couple, âge 35-44)

Apartments Torre Nova
Général:
9/10
Total:
9.0/10

Alles wat de website van Torre Nova belooft klopt, en het appartement (in ons geval Montserrat, met geweldig balkon) en het landgoed plus zwembad waren nog ruimer en mooier dan we op basis van de foto's verwachtten. De plek biedt rust, maar wel restaurantjes en bakker en kleine supermarkt op loopafstand. In de naaste omgeving is nog meer te beleven (auto is daarbij wel noodzakelijk), Geert en Jacqueline zorgen ervoor dat je overal van op de hoogte bent en staan op een prettige manier voor je klaar.

Séjour: juillet 2014

Ecrit le 23 décembre 2014 par Dirksan (Famille avec adolescents, âge 35-44)

Apartments Torre Nova
Général:
10/10
Total:
10/10

Prachtig gerenoveerd gebouw. Dankzij de ligging en de hoge plafonds is er geen airco nodig. Je zit er in het echte Spanje. Met een taalgids en gebaren kom je in contact met de supervriendelijke dorpbewoners. Wij hebben leuke avonden beleefd bij Sonja en Cal Tito. Geert en Jacqueline geven je leuke tips voor uitstappen. Voor wandelaars is de wandeling van Sant Jeroni in Montserat een leuke uitstap.