B&B Guesthouse "Casa Doña Inés" Calle Málaga 7 29560 Pizarra/Málaga (30 km inland by car or train) +34 686 05 92 63
Sur base de 1 opinion

B&B Guesthouse "Casa Doña Inés" – Pizarra/Málaga (30 km inland by car or train)

FotoFotoFotoFoto

Désolé, il n'y a pas d'informations complémentaires disponibles à propos de ce logement en français. Plus d'infos peuvent être trouvés dans les langues suivantes :

Contact

Hans en Marlene
Calle Málaga 7
29560 Pizarra/Málaga (30 km inland by car or train)
Espagne

Demande de réservation

Prenez contact sans aucun engagement

D'autres chambres d'hôtes à Pizarra/Málaga (30 km inland by car or train) et ses environs

Expériences des visiteurs précédents

Ecrit le 28 juillet 2013 par D. Smeulders (Couple, âge 45-54)

B&B Guesthouse "Casa Doña Inés"
Général:
10/10
Chambre:
10/10
Service:
10/10
Petit déjeuner:
10/10
Charme:
10/10
Prix / qualité:
10/10
Total:
10/10

Het gaf een hemels gevoel toen wij voor het eerst B&B Casa Doña Ines, een sfeervolle mooi gerestaureerde dokterswoning binnen gingen. Het was al over middernacht en werden hartelijk ontvangen door Hans en Marlene. Met een lekker glas wijn hebben wij in de overdekte patio tot in de vroege uurtjes gepraat. Wij konden permanent rekenen op hun rijke bagage aan kennis over de regio, de geschiedenis, de cultuur... Zelfs het bezoek aan Malaga onder hun begeleiding bracht ons naar minder gekende maar zeer mooie plekjes.
Ons verblijf in de B&B was zeer uniek met een aparte leefruimte, slaapkamer en een panoramisch dakterras. in de B&B was het een en al rust, op straat het bruisende Spaanse leven. En met het treintje voor de deur ben je zo in het hart van Malaga.
Bravo Hans en Marlene, voor jullie B&B in dit prachtig authentiek kader, voor de fijne, warme en leerrijke contacten, voor de bijdrage aan het succes van onze eerste vakantie in Andalusie. En het zal niet bij een keer blijven.