Groot Maarslag Groot Maarslag 1 9961 TB Mensingeweer +31(0)595491899
Sur base de 1 opinion

Groot Maarslag – Mensingeweer

Désolé, il n'y a pas d'informations complémentaires disponibles à propos de ce logement en français. Plus d'infos peuvent être trouvés dans les langues suivantes :

Contact

Dhr. Roelof van der Mei
Groot Maarslag 1
9961 TB Mensingeweer
Pays-Bas

Demande de réservation

Prenez contact sans aucun engagement

D'autres chambres d'hôtes à Mensingeweer et ses environs

Expériences des visiteurs précédents

Séjour: juillet 2010

Ecrit le 7 juillet 2010 par dick kingma (Couple plus âgé, âge 55-64)

Groot Maarslag
Général:
10/10
Chambre:
10/10
Service:
10/10
Charme:
10/10
Prix / qualité:
10/10
Total:
10/10

Als het weer uitstekend is en het Groninger landschap De Marne je compaan is, dan is het leven goed. Als je B&B dan nog die meerwaarde aan die beleving geeft, dan is het leven beter.
Wij logeerden het afgelopen weekend samen met vrienden, binnen het kader van onze ontdekkingsreis door Nederland, in B&B Groot Maarslag te Mensingeweer. Een gehucht even ten noordwesten van Groningen.
Dit was nu precies die ervaring waarnaar ik steeds op zoek ben. Voor mij moet een B&B een verblijf zijn waar ik niet alleen slaap, maar waar ik ook het gevoel heb dat ik er best wel mijn hele leven zou kunnen blijven. Waar ik het gevoel krijg dat het toch wel heel dicht bij mijn vertrouwde leefomgeving thuis is.
Fantastisch ingerichte grote kamers waarin op een creatieve manier de grote houten balken die de dakconstructie van de verbouwde landbouwschuur dragen, zijn geïntegreerd. Hierdoor werd een inrichting mogelijk die een knusse en warm gevoel teweeg brengt bij zijn bewoner. Voorwaar heel knap gedaan.
Waar de betrokkenheid van de gastvrouw en gastheer afdruipt. En waar met liefde en passie een geweldig ontbijt wordt geserveerd. De gastvrouw, die medewerkster is van de Groningse VVV begraaft je onder de suggesties tot een bevredigend verblijf in De Marne en de stad Groningen.

De combinatie van het weer, De Marne en Groot Maarslag, was het beste dat ons dit afgelopen weekend kon overkomen.

Prijs prestatieverhouding is een dikke 10