Vila Volta vale de margem 8365-203 Alcantarilha
On the basis of 1 rating

Vila Volta – Alcantarilha

Sorry, there is no further information available about this accommodation in English. Additional info can be found in the following languages:

Contact

Peter en Heleen
vale de margem
Monte Raposos
8365-203 Alcantarilha
Portugal
Mobile: 00351967059494
Website: www.vilavolta.com / www.vilavolta.nl

Book now!

Contact owner (free of engagement)

Other holiday homes in Alcantarilha and its environs

Experiences from previous visitors

Stay: October 2015

Written on 10 December 2015 by Fam van de Avoird (Family with teenage children, age 45-54)

Vila Volta
General:
10/10
Room:
10/10
Service:
10/10
Charm:
10/10
Price/quality:
10/10
Total:
10/10

Vakantie huis Vila volta,was voor ons een verademing ,de rust en de prachtige omgeving en de zeer vriendelijke eigenaren hebben ons doen besluiten er volgend jaar er naar terug te gaan

Al direct bij aankomst was duidelijk dat we op een fantastische plek aangeland waren. Vila Volta is met recht een villa! Het is er schitterend en je valt van de ene verbazing in de andere. Peter en Heleen geven duidelijke uitleg en gunnen je daarna alle privacy. Als je ze nodig hebt zijn ze in de buurt en mocht er wat kapot gaan, dan wordt het direct vervangen.

In de omgeving hoef je je zeker niet te vervelen. Een prachtig stukje strand ligt op 10 minuten rijden met de auto. Je kunt daar ook heel erg lekker eten.

In de keuken van de villa ontbreekt het nergens aan en de barbecue buiten is van prima kwaliteit. Het is daarnaast heerlijk om in het zwembad te plonzen, die overigens ook nog eens prima onderhouden wordt.

Voor gezinnen met kleine kinderen is het ideaal dat het terras bij de villa omgeven is door hekjes, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor ongelukken bij het zwembad.