B&B Het Bintjeshof Kreupelstraat 60 8510 Bellegem
Basado en 2 valoraciones

B&B Het Bintjeshof – Bellegem

Desgraciadamente no hay otra información disponible en español sobre este alojamiento. Encuentra más información en las siguientes lenguas:

Contact

Pedro & Monique Dewerchin - Allaert
Kreupelstraat 60
8510 Bellegem
Bélgica
GSM: +32(0)495 24 87 49
Página web: www.hetbintjeshof.be

Solicitud de reserva

Contactarse sin compromiso

Otros bed & breakfasts en Bellegem y sus alrededores

Experiencia de anteriores visitantes

Alojamiento: April 2016

Registrado en 18 July 2016 por SS (Familia con hijos pequeños, edad 45-54)

B&B Het Bintjeshof
General:
8/10
Habitación:
8/10
Servicio:
8/10
Desayuno:
9/10
Encanto:
9/10
Precio/calidad:
9/10
Total:
8.5/10

wij gaven in april 2015 én april 2016 een communiefeest voor ons kinderen in het bintjeshof en waren twee maal tevréden. Reservatie telkens 1 volledig jaar op voorhand, afspraken werden gehonoreerd, woord werd gehouden.

Alojamiento: March 2016

Registrado en 26 March 2016 por Stefaan Dumortier (Familia con hijos pequeños, edad 45-54)

B&B Het Bintjeshof
General:
1/10
Servicio:
1/10
Encanto:
1/10
Total:
1.0/10

Ik kan dus NIET zeggen of het daar goed is of niet goed.... Laat dit duidelijk zijn ! Ik kan jullie alleen maar waarschuwen.
Deze B&B komt zijn afspraken NIET na ! Mijn dochter doet haar communiefeest dit jaar. Zaal gaan bezoeken en vastgelegd. Alles was in orde. Ik vroeg nog moet er geen contractje opgemaakt worden of wil je een voorschot. Contractje was niet nodig, alles was in orde... Voorschot mocht ! Ik heb dus degelijk een voorschot betaald met correcte vermeding : voorschot communiefeest R.... D..... 16 april 2016.....
Alles in orde leek mij...
Deze week mail gekregen met droge vermelding dat reservatie wordt geannuleerd omdat ik niet officieel via mail had bevestigd ??????????? Was ook niet afgesproken en een voorschot is een officiële bevestiging van een mondelinge overeenkomst, mijnheer ! Ermee gebeld, volledig van mijn melk, en toen kwam de aap uit de mouw.... Er was een dubbele boeking en mijnheer wil/kan zijn verantwoordelijkheid niet pakken en dus maar de laffe daad...
Gevolg : mijn dochter haar feest in het water !!!!!! Dus beste mensen : let goed op als je zowiezo nog wilt boeken bij dit onbetrouwbaar individu. Ik kan dit alleen maar catalogeren onder oplichting….
Een verwittigd mens is er.....

¡Comparta sus experiencias!

¿Se ha alojado en B&B Het Bintjeshof? Háganos saber aquí lo que pensó de ellos, y ayude a los demás a hacer una buena elección!

Los campos obligatorios se marcan con un *.

Su experiencia
Campo obligado. Si lo prefiere, también puede usar sus iniciales.
Obligado, pero no se reproducirá. No mandamos correo no solicitado.

Márquese la casilla.

Valoración

De naturaleza optativa. No mandamos ningún correo no solicitado, y usted puede darse de baja en cualquier momento. No cedemos su dirección de correo.