Ervaringen van eerdere bezoekers

Verblijf: juli 2014

Geschreven op 21 juli 2014 door Vanthuyne (Gezin met tienerkinderen, leeftijd 35-44)

B & B Ge-woon
Algemeen:
9/10
Kamer:
9/10
Service:
10/10
Ontbijt:
9/10
Charme:
10/10
Prijs/kwaliteit:
9/10
Totaal:
9.3/10

Superlieve gastvrouw die alles doet voor haar gasten! Zelfs presentje voor de zoon die jarig was, hulp bij zoeken activiteiten, heel vriendelijk en betrokken, dank je!
Ook heel leuk dat er een living voor de gasten is, waar je rustig kan eten, tv kijken, napraten...!
Zou je er terug komen? Zeker!

Verblijf: februari 2013

Geschreven op 19 februari 2013 door Stephen Rivet (Vrienden, leeftijd 45-54)

B & B Ge-woon
Algemeen:
10/10
Kamer:
10/10
Service:
10/10
Ontbijt:
10/10
Charme:
10/10
Prijs/kwaliteit:
10/10
Totaal:
10/10

Beyond, beyond (10 Stars)
I have often been accused of being "A Man of Many Words!" Yet the Title speaks for itself, the Stay was most excellent. Clean, bright, welcoming, delightful and very helpful staff, great food, a really pleasure. Again, Beyond, beyond all expectations!”

Verblijf: augustus 2011

Geschreven op 20 augustus 2011 door Marc Newman (Reiziger alleen, leeftijd 45-54)

B & B Ge-woon
Algemeen:
10/10
Kamer:
9/10
Service:
10/10
Ontbijt:
10/10
Charme:
10/10
Prijs/kwaliteit:
9/10
Totaal:
9.7/10

Heel, heel vriendelijk en warm ontvangst. Zou zeker terug komen als ik in de streek weer ben en bnb-gewoon aanraden !....

Verblijf: maart 2011

Geschreven op 24 maart 2011 door Rik (Reiziger alleen, leeftijd 26-34)

B & B Ge-woon
Algemeen:
9/10
Kamer:
9/10
Service:
9/10
Ontbijt:
9/10
Charme:
9/10
Prijs/kwaliteit:
9/10
Totaal:
9.0/10

Gewoon super!

Deel uw ervaringen!

Hebt u in B & B Ge-woon verbleven? Laat hier weten wat u ervan vond, en help anderen een goede keuze te maken!

Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

Uw ervaring
Verplicht veld. Als u dat wil, kan u ook uw initialen gebruiken.
Verplicht, maar wordt niet weergegeven. Wij sturen geen spam.

Vink het vakje aan.

Beoordeling

Geheel vrijblijvend. Wij sturen geen spam, en u kan op elk moment uitschrijven. Wij geven uw adres niet door.