Ervaringen van eerdere bezoekers

Verblijf: mei 2019

Geschreven op 15 mei 2019 door BEHIELS - KRIECKEMANS (Paar, leeftijd 45-54)

B&B Joie de Vivre **
Algemeen:
10/10
Kamer:
10/10
Service:
10/10
Ontbijt:
10/10
Charme:
10/10
Prijs/kwaliteit:
10/10
Totaal:
10/10

Trudy en Theo, zijn terecht trotse eigenaars op de prachtige B&B welke rustig gelegen is.
Het concept van de enige gast bevalt ons uitstekend.
Het ontbijt is zeer ruim en heerlijk vers.
Het avond eten "wat de pot schaft" is zeker een aanrader.
In de buurt kan je naar harte lusten wandelen met de vooraf voorziene routes variërend tussen 7-16 km of met behulp van de knooppunten kaart voorzien door de uitbaters.
Met spijt in het hard hebben we afscheid moeten nemen, het werk roept....
Tot binnen kort!
Ann & Bart

Verblijf: april 2019

Geschreven op 26 april 2019 door Peter Wallaeys (Paar)

B&B Joie de Vivre **
Algemeen:
10/10
Kamer:
10/10
Service:
10/10
Ontbijt:
10/10
Charme:
10/10
Prijs/kwaliteit:
10/10
Totaal:
10/10

Je voelt zich onmiddellijk thuis in een oase van rust waarbij de gastvrouw Trudy en gastheer Theo met heel veel liefde en passie zorgen voor een superleuk verblijf.Het ontbijt en avondmaal zijn echte aanraders.Één van de beste b en b waar ik ooit al heb verbleven!!!Doe zo verder,veel groetjes Peter en Berlinde.

Verblijf: november 2018

Geschreven op 11 november 2018 door Ingrid (Vrienden, leeftijd 55-64)

B&B Joie de Vivre **
Algemeen:
10/10
Kamer:
10/10
Service:
10/10
Ontbijt:
10/10
Charme:
10/10
Prijs/kwaliteit:
10/10
Totaal:
10/10

Gewoon in een woord: geweldig! Een echte aanrader om even heerlijk te ontspannen. Ontzettend vriendelijke en gastvrije eigenaren. Mooie omgeving om te wandelen of te fietsen. Restaurantjes met lekkere gerechten en een mooie prijs/kwaliteit verhouding op loopafstand. Uitstapjes naar o.a. Maastricht zijn heel goed te doen. Ik zeg: doen!

Verblijf: augustus 2018

Geschreven op 18 augustus 2018 door Fons Schrijvers (Paar, leeftijd 65+)

B&B Joie de Vivre **
Algemeen:
10/10
Kamer:
9/10
Service:
10/10
Ontbijt:
10/10
Charme:
10/10
Prijs/kwaliteit:
10/10
Totaal:
9.8/10


Joie de Vivre is eigenlijk een verborgen parel in de mooie Voerstreek. Het mooi gerestaureerde vakwerkhuis, met een gezellige inrichting, staat garant voor een rustgevende vakantie in de prachtige Voerstreek. Op het lekker, en volledig ontbijt, met verse eitjes van eigen scharrelkippen, is zeker niets aan te merken. Bovendien is het gezellig vertoeven in de prachtige tuin waarover de gasten vrij kunnen beschikken. De gastheer, en gastvrouw, doen alles om het je zo aangenaam mogelijk te maken. Joie de Vivre is aan te raden voor enkele dagen vakantie en om nadien zeker nog eens terug te keren. Vertrekkend vanuit de B&B stap je direct op het wandelpadennetwerk en kan je de wagen gerust enkele dagen op stal laten.

Verblijf: mei 2018

Geschreven op 16 mei 2018 door Wim Mynsberghe (Paar, leeftijd 45-54)

B&B Joie de Vivre **
Algemeen:
10/10
Kamer:
9/10
Service:
10/10
Ontbijt:
9/10
Charme:
10/10
Prijs/kwaliteit:
10/10
Totaal:
9.7/10

Een B&B zoals we het graag hebben. Zeer persoonlijk en gastvrij. Top uitbaters die aanwezig zijn en niet opdringerig. De details maken het verschil. Bordje met namen dat je welkom bent, bloemetje op de tafel, kaarsjes die branden op tafel en aan de voordeur. Pelletkachel die zorgt voor gezellige warmte na een mooie wandeling toen het weer net iets minder was. Lekker ontbijt en avondmaal gegeten. Rustig en zeer mooi gelegen. Een aanrader en 10/10 voor prijs kwaliteit.

Deel uw ervaringen!

Hebt u in B&B Joie de Vivre ** verbleven? Laat hier weten wat u ervan vond, en help anderen een goede keuze te maken!

Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

Uw ervaring
Verplicht veld. Als u dat wil, kan u ook uw initialen gebruiken.
Verplicht, maar wordt niet weergegeven. Wij sturen geen spam.

Vink het vakje aan.

Beoordeling

Geheel vrijblijvend. Wij sturen geen spam, en u kan op elk moment uitschrijven. Wij geven uw adres niet door.