Ervaringen van eerdere bezoekers

Verblijf: november 2022

Geschreven op 17 november 2022 door Inge,Hans,Lex,Marijke (Paar, leeftijd 65+)

B&B Joie de Vivre
Algemeen:
10/10
Kamer:
10/10
Service:
10/10
Ontbijt:
10/10
Charme:
10/10
Prijs/kwaliteit:
10/10
Totaal:
10/10

Wat een plaatje deze B&B, wat een service en hartelijkheid. Het ontbrak aan niets. De kookkunst van de gastvrouw was voortreffelijk zowel qua kwaliteit als verzorging net als de charme van de gastheer.
We hebben genoten van ons verblijf en komen zeker een keer terug.

Verblijf: juli 2022

Geschreven op 11 juli 2022 door Jan & Martine (Paar, leeftijd 35-44)

B&B Joie de Vivre
Algemeen:
10/10
Kamer:
10/10
Service:
10/10
Ontbijt:
10/10
Charme:
10/10
Prijs/kwaliteit:
10/10
Totaal:
10/10

We hebben ontzetten genoten van ons verblijf bij Trudy en Theo.
De ontvangst van heel gastvrij, de inrichting ontzettend charmant, en we tuin met boomgaard is een pareltje!
Dit is een absolute aanrader, dus we hopen hier zeker nog eens terug te komen!

Geschreven op 13 juni 2022 door Nadine en Antoon (Paar, leeftijd 55-64)

B&B Joie de Vivre
Algemeen:
10/10
Kamer:
10/10
Service:
10/10
Ontbijt:
10/10
Charme:
10/10
Prijs/kwaliteit:
10/10
Totaal:
10/10

Supertoffe uitbaters, attent en tot in de puntjes verzorgd en sublieme locatie !

Geschreven op 29 mei 2022 door Walvisch (Paar, leeftijd 45-54)

B&B Joie de Vivre
Algemeen:
9/10
Kamer:
8/10
Service:
9/10
Ontbijt:
9/10
Charme:
8/10
Prijs/kwaliteit:
9/10
Totaal:
8.7/10

Gastvrije ontvangst, prima kamer, voortreffelijk ontbijt, zeer aangenaam verblijf. Aandacht voor detail. Ideale uitvalsbasis voor bezoeken aan Maastricht, Luik, Aken, Tongeren etc.

Verblijf: mei 2022

Geschreven op 15 mei 2022 door Vera Timmermans (Paar, leeftijd 55-64)

B&B Joie de Vivre
Algemeen:
10/10
Kamer:
10/10
Service:
10/10
Ontbijt:
10/10
Charme:
10/10
Prijs/kwaliteit:
10/10
Totaal:
10/10

Prachtige B&B met een mooie tuin, het is onze 2de thuis geworden, het was onze 6de keer dat we er waren dus dat zegt al genoeg denk ik, we worden er altijd op een heel huiselijke manier ontvangen alsof we familie zijn, Trudy en Theo maken er een top vakantie van met lekker eten zowel het ontbijt als het avondeten, wij tellen al af naar onze 7de keer

Deel uw ervaringen!

Hebt u in B&B Joie de Vivre verbleven? Laat hier weten wat u ervan vond, en help anderen een goede keuze te maken!

Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

Uw ervaring
Verplicht veld. Als u dat wil, kan u ook uw initialen gebruiken.
Verplicht, maar wordt niet weergegeven. Wij sturen geen spam.

Vink het vakje aan.

Beoordeling

Geheel vrijblijvend. Wij sturen geen spam, en u kan op elk moment uitschrijven. Wij geven uw adres niet door.