Ervaringen van eerdere bezoekers

Verblijf: mei 2016

Geschreven op 22 mei 2016 door Steven cornelis (Vrienden, leeftijd 45-54)

Herberg Boerenhol
Algemeen:
10/10
Kamer:
10/10
Service:
10/10
Ontbijt:
10/10
Charme:
10/10
Prijs/kwaliteit:
10/10
Totaal:
10/10

Super adres! Heel mooie comfortabele kamers, super vriendelijke gastheer en vrouw, geert en dominique! Gezellig in jacuzzi in tuin ! Ook sauna mogelijk! Een echte aanrader

Verblijf: april 2014

Geschreven op 22 april 2014 door tombeur gerrit (Paar, leeftijd 45-54)

Herberg Boerenhol
Algemeen:
9/10
Kamer:
9/10
Service:
9/10
Ontbijt:
8/10
Charme:
9/10
Prijs/kwaliteit:
9/10
Totaal:
8.8/10

zeer goed adresje super vriendelijke gastheer en gastvrouw
leuke combinatie van oud en nieuw
wij gaan zeeeeeker terug

Verblijf: september 2012

Geschreven op 3 oktober 2012 door Van Der Snickt (Paar, leeftijd 45-54)

Herberg Boerenhol
Algemeen:
10/10
Kamer:
10/10
Service:
10/10
Ontbijt:
10/10
Charme:
10/10
Prijs/kwaliteit:
10/10
Totaal:
10/10

Zo iets tofs, super, vriendelijkn goed gelegen, lekker eten en drinken, jacuzzi, sauna, turks bad, netheid, mogelijkheden, enz, enz heb ik nog nooit meegemaakt.
Echt een super en een echte aanrader!

Verblijf: december 2011

Geschreven op 18 januari 2012 door SK (Paar, leeftijd 35-44)

Herberg Boerenhol
Algemeen:
9/10
Kamer:
9/10
Service:
10/10
Ontbijt:
9/10
Charme:
10/10
Prijs/kwaliteit:
9/10
Totaal:
9.3/10

Heel tevreden over ons verblijf in deze b&b. Zalig om na een sportieve dag op de fiets te kunnen ontspannen in de sauna en jacuzzi. We hebben genoten van de rustige landelijke omgeving en de vriendelijke service!

Verblijf: oktober 2011

Geschreven op 2 oktober 2011 door allaert (Paar, leeftijd 45-54)

Herberg Boerenhol
Algemeen:
9/10
Kamer:
10/10
Service:
9/10
Ontbijt:
9/10
Charme:
8/10
Prijs/kwaliteit:
9/10
Totaal:
9.0/10

zeer leuke ervaring zeer vriendelijke uitbaters,zeer gastrvrij ideaal gelegen om te fietsen ,welness doet wonderen na een dag fietsen aanrader!!!!!!!!!!!

Deel uw ervaringen!

Hebt u in Herberg Boerenhol verbleven? Laat hier weten wat u ervan vond, en help anderen een goede keuze te maken!

Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

Uw ervaring
Verplicht veld. Als u dat wil, kan u ook uw initialen gebruiken.
Verplicht, maar wordt niet weergegeven. Wij sturen geen spam.

Vink het vakje aan.

Beoordeling

Geheel vrijblijvend. Wij sturen geen spam, en u kan op elk moment uitschrijven. Wij geven uw adres niet door.