B&B Guesthouse "Casa Doña Inés" Calle Málaga 7 29560 Pizarra/Málaga (30 km inland by car or train) +34 686 05 92 63
Basado en 1 valoración

B&B Guesthouse "Casa Doña Inés" – Pizarra/Málaga (30 km inland by car or train)

FotoFotoFotoFoto

Desgraciadamente no hay otra información disponible en español sobre este alojamiento. Encuentra más información en las siguientes lenguas:

Contactar

Hans en Marlene
Calle Málaga 7
29560 Pizarra/Málaga (30 km inland by car or train)
España

Solicitud de reserva

Contactarse sin compromiso

Otros bed & breakfasts en Pizarra/Málaga (30 km inland by car or train) y sus alrededores

Experiencia de anteriores visitantes

Registrado en 28 julio 2013 por D. Smeulders (Pareja, edad 45-54)

B&B Guesthouse "Casa Doña Inés"
General:
10/10
Habitación:
10/10
Servicio:
10/10
Desayuno:
10/10
Encanto:
10/10
Precio/calidad:
10/10
Total:
10/10

Het gaf een hemels gevoel toen wij voor het eerst B&B Casa Doña Ines, een sfeervolle mooi gerestaureerde dokterswoning binnen gingen. Het was al over middernacht en werden hartelijk ontvangen door Hans en Marlene. Met een lekker glas wijn hebben wij in de overdekte patio tot in de vroege uurtjes gepraat. Wij konden permanent rekenen op hun rijke bagage aan kennis over de regio, de geschiedenis, de cultuur... Zelfs het bezoek aan Malaga onder hun begeleiding bracht ons naar minder gekende maar zeer mooie plekjes.
Ons verblijf in de B&B was zeer uniek met een aparte leefruimte, slaapkamer en een panoramisch dakterras. in de B&B was het een en al rust, op straat het bruisende Spaanse leven. En met het treintje voor de deur ben je zo in het hart van Malaga.
Bravo Hans en Marlene, voor jullie B&B in dit prachtig authentiek kader, voor de fijne, warme en leerrijke contacten, voor de bijdrage aan het succes van onze eerste vakantie in Andalusie. En het zal niet bij een keer blijven.