Aan de Singelgracht Delpratsingel 14 4811 AN Breda 076-5216271
Auf Grund von 1 Bewertung

Aan de Singelgracht – Breda

Sorry, es gibt keine weiteren Informationen über diese Unterkunft in Deutsch. Mehr Infos finden Sie in den folgenden Sprachen:

Contact

Delpratsingel 14
4811 AN Breda
Niederlande
Tel.: 076-5216271
Webseite: bedandbreakfast.bbnl.nl/breda/breda.html

Buchungsanfrage

Unverbindliche Kontaktaufnahme

Andere bed & breakfasts in Breda und Umgebung

Erfahrungen von früheren Besuchern

Aufenthalts: Oktober 2018

Geschrieben am 8 November 2018 von Teleurgesteld (Freunde, Alter 26-34)

Aan de Singelgracht
Allgemein:
1/10
Service:
1/10
Insgesamt:
1.0/10

Over de accommodatie zelf kan ik niet oordelen. Zover zijn we niet geraakt.
Wij komen van Gent, dus via Brussel en Antwerpen, naar Breda. Drukte en file verzekerd. Dit had ik ook meegegeven tijdens mijn telefonisch contact met de accommodatie.
Worden we opgebeld door de gastvrouw, terwijl we onderweg zijn, om ons te vertellen dat ze gaat sluiten. Wij zijn nog een 45-tal minuten verwijderd van onze bestemming en kunnen dus geen kant uit. “We moesten dan maar iets anders zoeken voor die nacht” zei de vrouw. We hebben op verschillende manieren geprobeerd om een manier te vinden om toch aan de sleutel te geraken, bv. ergens oppikken, omrijden… Ze wou echter absoluut niet mee zoeken naar een oplossing. Na veel heen en weer gepraat, waar de gastvrouw steeds 'nee' antwoordde op al onze voorstellen, hebben we dan maar een andere plek gezocht om te slapen. En dat om 9u 's avonds, in een stad die je niet kent. Ongelofelijk dat er nog zo'n mensen bestaan. Gelukkig was onze nieuwe accommodatie, het gr8 hotel in Oosterhout, een geweldig hotel met supergoed en begripvolle service!