Aan de Singelgracht Delpratsingel 14 4811 AN Breda 076-5216271
Basado en 1 valoración

Aan de Singelgracht – Breda

Desgraciadamente no hay otra información disponible en español sobre este alojamiento. Encuentra más información en las siguientes lenguas:

Contact

Delpratsingel 14
4811 AN Breda
Países Bajos
Tel: 076-5216271
Página web: bedandbreakfast.bbnl.nl/breda/breda.html

Solicitud de reserva

Contactarse sin compromiso

Otros bed & breakfasts en Breda y sus alrededores

Experiencia de anteriores visitantes

Alojamiento: October 2018

Registrado en 8 November 2018 por Teleurgesteld (Amigos, edad 26-34)

Aan de Singelgracht
General:
1/10
Servicio:
1/10
Total:
1.0/10

Over de accommodatie zelf kan ik niet oordelen. Zover zijn we niet geraakt.
Wij komen van Gent, dus via Brussel en Antwerpen, naar Breda. Drukte en file verzekerd. Dit had ik ook meegegeven tijdens mijn telefonisch contact met de accommodatie.
Worden we opgebeld door de gastvrouw, terwijl we onderweg zijn, om ons te vertellen dat ze gaat sluiten. Wij zijn nog een 45-tal minuten verwijderd van onze bestemming en kunnen dus geen kant uit. “We moesten dan maar iets anders zoeken voor die nacht” zei de vrouw. We hebben op verschillende manieren geprobeerd om een manier te vinden om toch aan de sleutel te geraken, bv. ergens oppikken, omrijden… Ze wou echter absoluut niet mee zoeken naar een oplossing. Na veel heen en weer gepraat, waar de gastvrouw steeds 'nee' antwoordde op al onze voorstellen, hebben we dan maar een andere plek gezocht om te slapen. En dat om 9u 's avonds, in een stad die je niet kent. Ongelofelijk dat er nog zo'n mensen bestaan. Gelukkig was onze nieuwe accommodatie, het gr8 hotel in Oosterhout, een geweldig hotel met supergoed en begripvolle service!

¡Comparta sus experiencias!

¿Se ha alojado en Aan de Singelgracht? Háganos saber aquí lo que pensó de ellos, y ayude a los demás a hacer una buena elección!

Los campos obligatorios se marcan con un *.

Su experiencia
Campo obligado. Si lo prefiere, también puede usar sus iniciales.
Obligado, pero no se reproducirá. No mandamos correo no solicitado.

Márquese la casilla.

Valoración

De naturaleza optativa. No mandamos ningún correo no solicitado, y usted puede darse de baja en cualquier momento. No cedemos su dirección de correo.