Lozer Lodge Spiegelstraat 1 9770 Kruisem
Auf Grund von 1 Bewertung

Lozer Lodge – Kruisem

Sorry, es gibt keine weiteren Informationen über diese Unterkunft in Deutsch. Mehr Infos finden Sie in den folgenden Sprachen:

Contact

Astrid Van Huffel
Spiegelstraat 1
9770 Kruisem
Belgien
Handy: +32 (0)477 40 92 72
Webseite: www.lozerlodge.be

Buchungsanfrage

Unverbindliche Kontaktaufnahme

Andere ferienhäuser in Kruisem und Umgebung

Erfahrungen von früheren Besuchern

Aufenthalts: August 2021

Geschrieben am 30 August 2021 von Nana Balloe (Paar mit jungen Kindern, Alter 35-44)

Lozer Lodge
Allgemein:
8/10
Zimmer:
4/10
Service:
3/10
Preis/Qualität:
4/10
Insgesamt:
4.8/10

Bij aankomst in de lozer lodge luxe appartement moesten we eerst het gehele appartement schoonmaken. Alle kamer zaten onder het stof, onder de bedden, aan de zijkanten van de bedden waren nog resten van vieze besmeurde keukenpapier. De dekbedden waren erg vervuild en stonken ook die lagen in een kamer en daarin had je een achterkamer, we hebben ze maar daar gelaten! Ik heb dit terug gekoppeld met de eigenaresse Astrid en kreeg als antwoord dat het niet klopt dat de schoonmaakploeg alles had schoongepoetst, tuurlijk ga met kinderen voor de lol het gehele appartement schoonmaken na een rit van 2,5 uur, belachelijk Ohh haar oplossing was ijsjes voor de kinderen die ze zou brengen maar nooit geweest niet dat we zaten te wachten op ijsjes maar just saying. Op maandag dus aangekomen en woensdag naar het zwembad en het warm water viel uit met als de centrale verwarming, ook dit terug gekoppeld aan de schoonmaakploeg en kreeg als terugkoppeling dat het door Corona moeilijk was om personeel naar ons te sturen en dat haar man druk was, oké en wij zitten met kinderen die het koud hebben?? Vervolgens zou ik de borg terug krijgen en er word een bedrag af gehaald onder het mom van extra personen?? We zijn met twee moeders en 6 kinderen in een appartement voor 8 personen dus extra personen om een bedrag van €75,- te betalen? De schoonmaak dames hebben dit ook gezien dus erg apart heb hier ook een mail naar mevrouw gestuurd waarom ik niet het gehele bedrag heb terug gekregen maar geen reactie, teleurstellend vooral! Want van maandag 17uur t/m vrijdag 10 uur een bedrag van €575 is niet niets en met al deze tegenslagen maar de communicatie en service is ver ver beneden maat! Kan de Lozer Lodge absoluut niet aanbevelen,

Teilen Sie Ihre Erfahrungen

Haben Sie in Lozer Lodge verblieben? Erzählen Sie uns hier was Sie davon hielten, und helfen Sie anderen, eine gute Wahl zu treffen!

Erforderliche Felder sind mit einem * vermerkt

Ihre Erfahrung
Erforderliches Feld. Wenn Sie wollen, dürfen Sie auch Ihre Initialen verwenden.
Erforderlich, aber wird nicht wiedergegeben. Wir schicken keinen Spam.

Kreuzen Sie das Feld an

Bewertung

Völlig freibleibend. Wir übersenden keinen Spam, und Sie dürfen sich zu jeder Zeit abmelden. Wir leiten Ihre Adresse nicht weiter.