Lozer Lodge Spiegelstraat 1 9770 Kruisem
Basado en 1 valoración

Lozer Lodge – Kruisem

Desgraciadamente no hay otra información disponible en español sobre este alojamiento. Encuentra más información en las siguientes lenguas:

Contact

Astrid Van Huffel
Spiegelstraat 1
9770 Kruisem
Bélgica
GSM: +32 (0)477 40 92 72
Página web: www.lozerlodge.be

Solicitud de reserva

Contactarse sin compromiso

Otras residencias de vacaciones en Kruisem y sus alrededores

Experiencia de anteriores visitantes

Alojamiento: August 2021

Registrado en 30 August 2021 por Nana Balloe (Familia con hijos pequeños, edad 35-44)

Lozer Lodge
General:
8/10
Habitación:
4/10
Servicio:
3/10
Precio/calidad:
4/10
Total:
4.8/10

Bij aankomst in de lozer lodge luxe appartement moesten we eerst het gehele appartement schoonmaken. Alle kamer zaten onder het stof, onder de bedden, aan de zijkanten van de bedden waren nog resten van vieze besmeurde keukenpapier. De dekbedden waren erg vervuild en stonken ook die lagen in een kamer en daarin had je een achterkamer, we hebben ze maar daar gelaten! Ik heb dit terug gekoppeld met de eigenaresse Astrid en kreeg als antwoord dat het niet klopt dat de schoonmaakploeg alles had schoongepoetst, tuurlijk ga met kinderen voor de lol het gehele appartement schoonmaken na een rit van 2,5 uur, belachelijk Ohh haar oplossing was ijsjes voor de kinderen die ze zou brengen maar nooit geweest niet dat we zaten te wachten op ijsjes maar just saying. Op maandag dus aangekomen en woensdag naar het zwembad en het warm water viel uit met als de centrale verwarming, ook dit terug gekoppeld aan de schoonmaakploeg en kreeg als terugkoppeling dat het door Corona moeilijk was om personeel naar ons te sturen en dat haar man druk was, oké en wij zitten met kinderen die het koud hebben?? Vervolgens zou ik de borg terug krijgen en er word een bedrag af gehaald onder het mom van extra personen?? We zijn met twee moeders en 6 kinderen in een appartement voor 8 personen dus extra personen om een bedrag van €75,- te betalen? De schoonmaak dames hebben dit ook gezien dus erg apart heb hier ook een mail naar mevrouw gestuurd waarom ik niet het gehele bedrag heb terug gekregen maar geen reactie, teleurstellend vooral! Want van maandag 17uur t/m vrijdag 10 uur een bedrag van €575 is niet niets en met al deze tegenslagen maar de communicatie en service is ver ver beneden maat! Kan de Lozer Lodge absoluut niet aanbevelen,

¡Comparta sus experiencias!

¿Se ha alojado en Lozer Lodge? Háganos saber aquí lo que pensó de ellos, y ayude a los demás a hacer una buena elección!

Los campos obligatorios se marcan con un *.

Su experiencia
Campo obligado. Si lo prefiere, también puede usar sus iniciales.
Obligado, pero no se reproducirá. No mandamos correo no solicitado.

Márquese la casilla.

Valoración

De naturaleza optativa. No mandamos ningún correo no solicitado, y usted puede darse de baja en cualquier momento. No cedemos su dirección de correo.