Au domaine Gajolles ld Gajolles 32410 Bonas
On the basis of 14 ratings

Au domaine Gajolles – Bonas

The five full-comfort rooms will be a sure asset to great holidays in this region.

Have a great time!

Whoever wants to escape daily stress or to disconnect during holidays.

The domaine des Gajolles is the ideal place for whoever wants to escape daily stress and disconnect during holidays, playing pétanque, drinking a glass of the local “Floc de Gascogne” or … simply enjoying the swimming pool.

Sportsmen can discover the region riding a bicycle.

You can also choose to put on your hiking shoes: the hiking paths of the Pyrénées mountains are not far away.

 

If you’re short of time in order to prepare your holidays, we can help you!

 

See you soon!


Book now!

Further information

Rooms

Panamarenko, Warhol, Rembrand, Lautrec en Hergé.

Rates*

The prices are Eur 70 in the low season

Credit cards

no

Breakfast

included

Dinner

Eur 26 pp

Car park

yes

Bicycles

you can hire a bike in the region.

Pets

no

Smoking

no

Internet / wireless access

yes


*: Prices are estimates and are subject to change. For the most recent prices, please check the website of this accommodation.

Are you the owner of this accommodation? Manage your pages here.

Contact

Tinne en Patrick Michiels
ld Gajolles
32410 Bonas
France

Book now!

Contact owner (free of engagement)

Other bed & breakfasts in Bonas and its environs

Experiences from previous visitors

Written on 20 September 2009 by H.V

Au domaine Gajolles
General:
10/10
Room:
10/10
Service:
10/10
Charm:
10/10
Price/quality:
10/10
Total:
10/10

Graag even een commentaar op domein "Gajolles". We hebben dit prachtige zeer rustig gelegen domein al 2x bezocht en staan te popelen om dit nog een keer te doen. Ideaal om te onthaasten, zeer mooie natuur, prachtige wandelingen, rustige dorpjes en wat we zeker niet willen vergeten te vermelden : de eigenaars van deze chambres d'hôtes. Dit zijn zeer rustige mensen die hun gasten met hart en ziel verwennen; niets is hun te veel en heel het domein straalt dan ook deze sfeer uit...
Tinne en Patrick, tot de volgende keer !

Gille,Hilde,Stijn,Lore,Kaat

Stay: August 2009

Written on 4 September 2009 by Carine Decuyper (Family with teenage children, age 35-44)

Au domaine Gajolles
General:
10/10
Room:
10/10
Service:
10/10
Charm:
10/10
Price/quality:
10/10
Total:
10/10

Wij zijn een familie die in principe nooit 2x op dezelfde plaats met vakantie gaat, maar deze zomer konden we voor de 3e maal genieten van een onvergetelijke vakantie in de Gers bij Tinne en Patrick. Nooit 2 zonder 3 , want het was reeds onze derde maal, inderdaad.
Wel, het is de ideale combinatie van alles wat een vakantie nodig heeft: een zeer rustige omgeving, een prachtige streek, de infrastructuur, een zwembad, gastronomie …

Vooreerst de omgeving, op een einde van een doodlopend wegje op een heuvel en geen woningen meer op minder dan 500m. Kortom de complete rust, want het enige voertuig dat je er kan zien of horen is soms eens een tractor en de facteur ‘s morgens.
De streek van de Gers heeft – ondanks onbekend voor de meeste Vlamingen – voldoende bezienswaardigheden te bieden, en dit zowel cultuurhistorisch als op ontspanningsgebied.
De infrastructuur van de Gajolles is modern en gezellig ingericht. De kamers zijn zeer ruim en de badkamers heel modern, het klopt zeker dat de renovatie dateert van het voorjaar 2007. Hebben wij niets gelezen over onthaasting, wel dat kan perfect: geen internet, draadloze verbinding of schreeuwerige televisie die een vakantieganger in de drukte van het afgelopen jaar zou kunnen verleiden. Gewoon ideaal en zoals te lezen stond op de webstek.
En waarom niet, een zwembad. Ook dat kon onze waardering wegdragen: even instemmen – voor onze eigen veiligheid en comfort – met het reglement en 2 weken genieten van een frisse duik tussen een lees- of zonnebeurten. Ook voor gezinnen met kinderen die respect hebben voor het geheel, was het zwembad nooit een storende factor, ook omdat er op het terrein voldoende afgezonderde en schaduwrijke plekjes voorhanden zijn.
En dan nog een belangrijke reden waarom dit een geslaagde vakantie was: de gastronomie. Tinne kookt perfect en je hebt dagelijks een typisch hoofdgerecht uit de streek en in de Gascogne betekent dit al eens gesier, confit de canard en dergelijke meer. De boodschap is ook steeds om met mate om te springen met de hapjes aan het aperitief, want het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert hebben ook hun rechten!

Wie zich een liefhebber van een dergelijke formule noemt, moet dit absoluut overwegen. De sfeer op de website vind je er in werkelijkheid terug. Voor die stilte, rust en kwaliteit, zien ze ons zeker nog eens terug!Gerleen, Katlijn, Carine en Eric

Written on 2 September 2009 by FANNY (Family with teenage children, age 35-44)

Au domaine Gajolles
General:
10/10
Room:
10/10
Service:
10/10
Charm:
10/10
Price/quality:
10/10
Total:
10/10

Voor de derde maal waren wij deze zomer bij Tinne en Patrick in Les Gajolles. En zoals altijd was het een zeer aangenaam verblijf. Aankomen in Les Gajolles is als thuiskomen. Een veilige rustige haven met Patrick en Tinne die altijd klaarstaan om hun gasten het zo aangenaam mogelijk te maken, op alle gebied.
Wij gaan zeker nog terug als ook onze 4 pubers die de zalige rust en het lekkere eten zeer weten te waarderen.
EEN AANRADER!

Stay: July 2009

Written on 2 September 2009 by Dirk VT (Couple, age 35-44)

Au domaine Gajolles
General:
8/10
Room:
9/10
Service:
8/10
Charm:
8/10
Price/quality:
8/10
Total:
8.2/10

Toppie!!! wij verbleven in B&B Gajolles gedurende 6 nachten in augustus en het is reuze meegevallen.

Ons zien ze zeker nog eens terug...

Stay: July 2009

Written on 27 August 2009 by tom weuts (Couple, age 26-34)

Au domaine Gajolles
General:
10/10
Room:
10/10
Service:
10/10
Charm:
10/10
Price/quality:
10/10
Total:
10/10

Domaine Gajolles, een aanrader!

Een heel aangename plek, schilderachtig gelegen in een vredig dorpje in de Gers. Afwisselende natuur en adembenemende vergezichten vanop het terras. Het landhuis ademt schoonheid en rust uit. Plezierig sfeervolle kamers, goed verzorgd. Het gevarieerde ontbijt: zeer goed. Geregeld worden gasten getracteerd op een smakelijk 3-gangen diner. Eigenlijk is aan alles te merken dat Tinne en Patrick hun gasten een aangenaam verblijf willen bieden. Het welkom is hartelijk.
Er is terdege kennis in huis over de wijde omgeving, haar natuur en culturele bezonderheden. Onvermoeibaar worden waardevolle en specifieke adviezen gegeven voor uiteenlopende doelen: pittige of juist relaxte ondernemingen te voet, met de fiets of met de auto. Voor een korter of langer verblijf een gastenhuis om U tegen te zeggen.