Au domaine Gajolles ld Gajolles 32410 Bonas
On the basis of 14 ratings

Au domaine Gajolles – Bonas

The five full-comfort rooms will be a sure asset to great holidays in this region.

Have a great time!

Whoever wants to escape daily stress or to disconnect during holidays.

The domaine des Gajolles is the ideal place for whoever wants to escape daily stress and disconnect during holidays, playing pétanque, drinking a glass of the local “Floc de Gascogne” or … simply enjoying the swimming pool.

Sportsmen can discover the region riding a bicycle.

You can also choose to put on your hiking shoes: the hiking paths of the Pyrénées mountains are not far away.

 

If you’re short of time in order to prepare your holidays, we can help you!

 

See you soon!


Book now!

Further information

Rooms

Panamarenko, Warhol, Rembrand, Lautrec en Hergé.

Rates*

The prices are Eur 70 in the low season

Credit cards

no

Breakfast

included

Dinner

Eur 26 pp

Car park

yes

Bicycles

you can hire a bike in the region.

Pets

no

Smoking

no

Internet / wireless access

yes


*: Prices are estimates and are subject to change. For the most recent prices, please check the website of this accommodation.

Are you the owner of this accommodation? Manage your pages here.

Contact

Tinne en Patrick Michiels
ld Gajolles
32410 Bonas
France

Book now!

Contact owner (free of engagement)

Other bed & breakfasts in Bonas and its environs

Experiences from previous visitors

Stay: August 2009

Written on 26 August 2009 by Dries (Couple, age 26-34)

Au domaine Gajolles
General:
9/10
Room:
8/10
Service:
7/10
Charm:
9/10
Price/quality:
9/10
Total:
8.4/10

Wij zijn net terug van een deugddoende vakantie bij B&B Gajolles.

Wij hebben 5 dagen genoten van al het moois dat de Gers (en B&B gajolles) te bieden heeft. Bonas is een mooie uitvalsbasis om leuke dorpjes aan te doen, of enkele groot steden (Toulouse, Bordeaux,...) te bezoeken.

De B&B was een leuke plaats om tot rust te komen en 's avonds gezellig bij te babbelen met de andere gasten.
Indien je een dagje ter plekke wou blijven, was het zwembad een mooie optie!

De eigenaars(Tinne en Patrick) zijn leuke mensen die je met raad en daad bijstaan als er je vragen hebt, en je helpen om je dag uit te stippelen. (Er is ook genoeg informatie voorzien in de B&B om zelf je dag uit te stippelen!!)

Verder waren de kamers heel mooi ingericht, en werden ze elke morgen mooi gepoetst!!

Zeker een aanrader, wij gaan nog eens terug

Stay: May 2008

Written on 25 August 2009 by Fabienne (Couple, age 35-44)

Au domaine Gajolles
General:
10/10
Room:
10/10
Service:
10/10
Charm:
10/10
Price/quality:
10/10
Total:
10/10

Wij kunnen alleen maar positief zijn over Domaine Gajolles. Tinne & Patrick hebben echt alles gedaan om ons een rustige, relaxte en (h)eerlijke vakantie te bezorgen. Wij raden deze B&B dan ook ten zeerste aan : prachtige kamers, zeer vriendelijk onthaal, lekker eten en mooie omgeving. Het was ons eerste bezoek aan Gajolles maar zeker niet het laatste !

Stay: August 2009

Written on 24 August 2009 by Dellaert Axel (Family with young children, age 35-44)

Au domaine Gajolles
General:
2/10
Room:
8/10
Service:
1/10
Charm:
3/10
Price/quality:
1/10
Total:
3.0/10


Graag wil ik U onze ervaring mededelen over ons verblijf in de Gers, bij Patrick en Tinne Michiels van de Chambre d'hotes " Les Gajolles".


"Logeren bij Belgen is een populaire vakantieformule bij vele Vlamingen. Wij doen het al een paar jaar tesamen met een bevriend koppel met ook 2 kinderen van dezelfde leeftijd (11 en 8)en waren best tevreden tot we dit jaar bij Les Gajolles in Bonas (www.gajolles.com), het zuiden van Frankrijk verbleven. Het liep al verkeerd toen we bij onze aankomst over onze reis begonnen te vertellen terwijl Tinne en Patrick totaal ongeïnteresseerd waren. Zij wilden dat we zo snel mogelijk een papier ondertekenden met alles wat niet mocht tijdens ons verblijf. Dat was trouwens de eerste keer dat we zoiets moesten doen. Maar ja, de regels waren aanvaardbaar en dus hebben we dat papiertje maar ondertekend.
Bij het eerste avondmaal vernamen we dat er geen aparte kindermenu's waren noch aangepaste kindermenu prijzen (25 euro per persoon). Toch niet onlogisch dachten we gezien de meeste kinderen geen aperitief en wijn drinken en meestal geen voor-,hoofd-, en nagerecht opkrijgen. Maar daar wilden ze niets aan te doen, het was te nemen of te laten. Goed dachten we als we dan mogen weten wat we morgen te eten krijgen, kunnen we nog beslissen of we blijven of niet. "Dat kunnen we U niet vertellen" was het antwoord van Tinne. We zijn dus ook niet blijven eten de dagen daarna.

De volgende ochtend was het regenachtig en na een voormiddag de paatselijke dorpjes verkennen kochten we brood en beleg om 's middags te eten. Gezien het regende reden we terug naar de chambre d'hotes en vroegen we aan Tinne of we aan de ontbijt tafel binnen mocht lunchen. " Dat kunnen we niet toestaan" was het antwoord van Tinne. Je moesten maar buiten eten of ergens ter plaatse gaan. U begrijpt dat we niet opgezet waren met het antwoord en het getuigde volgens ons niet direct van een goede service.

De volgende dag was het de verjaardag van de dochter van mijn vriend, die aan Tinne vroeg of hij een fles champagne en een fles kinderchampagne kon koud zetten in hun ijskast om dan 's middags aan de picknick tafel een klein verjaardagsfeestje te kunnen geven."Dat kunnen we niet toestaan" was alweer het antwoord van Tinne op haar reeds bekende irritante toon.
Wij hebben sindsdien zo weinig mogelijk contact gezocht met de uitbaters om begrijpelijke redenen. De vriendelijkheid op hun gezichten hebben we dan ook iedere dag ver moeten zoeken.

Daarnaast mochten "de gasten" niet beschikken over de WiFi van het huis maar "de gasten" die dan goed bevriend waren konden dat blijkbaar wel?!

Op vrijdag 14/8 liep het goed fout (we hadden trouwens geboekt en betaald tot zaterdag 22/8). Patrick beweerde dat er spanningen waren en we werden verzocht hun huis te verlaten tegen 17.00 die zelfde dag. We werden dus letterlijk buiten gezet. Jamais vu ! Na heel lang aandringen en een heel onvriendelijk gesprek waarin we geen excacte reden kregen waarom ze ons zo maar aan de deur zette, kregen we gelukkig wel een cheque met de terugbetaling van de rest van het verblijf maar dan hadden ze wel 1 nacht te weinig terugbetaald. Pure diefstal. En daar sta je dan in het Zuiden van Frankrijk met 2 kinderen en uw bagage op straat. Logen bij Belgen in Frankrijk, ja… buiten." "Een echte aanrader, als de uitbaters er niet zijn"

Axel Dellaert

Stay: August 2009

Written on 23 August 2009 by Bart van den Berghe (Family with young children, age 35-44)

Au domaine Gajolles
General:
1/10
Room:
9/10
Service:
1/10
Charm:
1/10
Price/quality:
1/10
Total:
2.6/10

Logeren bij Belgen is een populaire vakantieformule bij vele Vlamingen. Wij doen het al een paar jaar en waren best tevreden tot we dit jaar bij Gajolles in Bonas (www.gajolles.com), het zuiden van Frankrijk verbleven. Het liep al verkeerd toen we bij onze aankomst over onze reis begonnen te vertellen. Tinne en Patrick waren niet echt geïnteresseerd. Ze wilden dat we zo snel mogelijk een 'contract' ondertekenden met alles wat niet mocht tijdens ons verblijf. Dat was de eerste keer dat we zoiets moesten doen. Maar ja, de regels waren aanvaardbaar en dus hebben we dat contract maar ook ondertekend. Spijtig genoeg was er de eerste dag regen en volgens het contract mochten we niet binnen in de eetzaal of op onze kamer picknicken. Enkel buiten in de regen. Wat doe je dan met twee families en kinderen ? De koelkast mochten we niet gebruiken en we moesten ons behelpen met ijsblokken voor onze frigobox. Een beetje onhandig maar ja ook geen probleem. Een champagnefles voor de verjaardag van onze dochter moesten we wel maar warm opdrinken. Zelfs dat mocht niet in hun koelkast. Internet was er blijkbaar enkel voor goede gasten maar niet voor ons. Dan maar met een (dure) GPRS verbinding werken... De vriendelijkheid op hun gezichten hebben we iedere dag ver moeten zoeken. Voor de overigens niet verplichte table d'hôtes vroegen ze EUR 25,- per persoon alles inclusief. Zeker een aanvaardbare prijs maar wel erg duur voor onze kinderen tussen 7 en 10 jaar. Bovendien was er zelfs helemaal geen kindermenu. Ze moesten maar de volwassenmenu’s kunnen appreciëren. Tinne gaf nog op dat ze kindvriendelijk kan koken. Dat wil ik best geloven maar wat doe je als de kinderen het niet lusten ? Elke avond EUR 100,- voor 4 kinderen betalen ? Dus besloten we in de buurt in een heel fijn restaurantje met kindermenu’s te gaan eten (trouwens aan minder dan de helft van de prijs). Toen liep het fout. Patrick beweerde dat er spanningen waren. Hoe kan je nu spanningen hebben als je enkel 's morgens gaat ontbijten en in de namiddag enkele uurtjes komt zwemmen. De rest van de dag en 's avonds waren we gewoon niet aanwezig. Ik vermoed dat het verlies van inkomsten, wat snel oploopt tot EUR 2800,- voor 14 dagen, voor 'spanningen' heeft gezorgd. In ieder geval moesten we de vrijdag daarop ophoepelen. We werden letterlijk buiten gezet. Jamais vu ! Na heel lang aandringen kregen we gelukkig wel een cheque met de terugbetaling van de rest van het verblijf maar dan ze hadden wel 1 nacht te weinig terugbetaald. Pure diefstal. Als er toch nog mensen bij Gajolles willen logeren, raad ik hen ten stelligste aan om de table d'hôtes zeker te boeken en duur te betalen of je wordt er ook buitengezet. In ieder geval geen aanrader voor ons.