B&B Yaca Ringlaan Zuid 130 8420 De Haan +32 (0)59 233060
On the basis of 66 ratings

recommended B&B Yaca – De Haan

Charmio recommends

A new B&B concept. The total 1100 m² was renovated from A-Z. New decoration, furniture, flatscreen TV with DVD, clockradio, wifi, toilet IN the room, terrace with quartz heating, boxspringbed with electric positioning, hydromassagebaths, showers, etc. give B&B YACA a Relais & Chateaux look. For the price of 45 € a night/person the guest receives a VIP treatment:included without extra : parking space, wifi, all taxes included, 24 hrs. heated water, heated terrace,beds with electrical positioning, hairdryer, safe, hydromassagebath, and a breakfast=brunch, open fire in winter, all rooms heated, etc. Spoken languages: Dutch, French, English, German and Hungarian & Romanian spoken by your hostess Imola. Situated in a quiet villa district, you feel in the south of France. Your host is member of the famous Jurade de St.Emilion and Chaine des Rotisseurs. Topgastronomy for the lovers. BBQ service by Maitre-Rotisseur Daniel Dewulf. A wine list is available .


Book now!

Further information

Rooms
  • Wunderlich
  • Ensor
  • Delvaux
  • Schiele

 

 

Rates*

1 person: € 70: Ensor & Delvaux

1 person: € 90: Schiele

2 persons: € 95: Ensor & Delvaux

3 persons: € 125: Ensor & Delvaux

2 persons: € 110: Schiele

3 persons: € 140: Schiele

1  person: € 50: Wunderlich

2 persons: € 70 : Wunderlich

3 persons: € 100 : Wunderlich

Credit cards

no

Breakfast

yes

Dinner

later

Car park

yes

Bicycles

yes

Pets

yes

Smoking

no

Disabled persons

no

Internet / wireless access

wifi everywhere


*: Prices are estimates and are subject to change. For the most recent prices, please check the website of this accommodation.

Are you the owner of this accommodation? Manage your pages here.

Contact

Daniel Dewulf & Imola Bursan
Ringlaan Zuid 130
8420 De Haan
Belgium
Tel: +32 (0)59 233060
Mobile: +32 (0)497 616105
Email:
Website: www.bbyacadehaan.be

Book now!

Contact owner (free of engagement)

Other bed & breakfasts in De Haan and its environs

Experiences from previous visitors

Written on 7 January 2012 by EVA (Friends)

B&B Yaca

Beste lezers,

net zoals bij Krista (enkele pagina's terug), werden er dreigementen naar ons toe geuit met deurwaarders en advocaten en daarbij verzinsels over beschadigingen ....
Dit is iemand die blijkbaar niet om kan met kritiek.
Indien iemand dit nog meemaakt, gelieve dit dan te melden zoals wij gedaan hebben.
Vrije meningsuiting is voor deze persoon enkel voor personen met zijn mening.

Hierbij een fragment van zijn reactie naar ons toe:


Ik laat een deurwaarder de juiste vaststellingen doen en ik zal niet nalaten jullie vriendin te vervolgen wegens leugens met het doel mij te beschadigen.
Enough is enough: en de borduur op de parking werd ook omver gereden en de boxspring in de Ensor ook uiteengerukt.
Dat zal en kan ik niet zo laten: ik had nog gevraagd voor af te zien van beschadiging van nieuw materiaal.
Ik laat de beoordeling aan de tussen te komen rechter.
Mij willen beschadigen op een dgl. manier : met alle chinezen maar niet met den dezen!!!

Reactie van de eigenaar:

De webmaster achtte het nodig een tweede 'beoordeling 'van EVA toe te laten omdat ik een deurwaarderonderzoek naar de schade aankondig.
Ik reageer hier op, want slechts 2 op 23 beoordelingen zijn door mij als leugens bestempeld en ik kan heel goed tegen gerechtvaardigde negatieve reacties als die dan ook grond van waarheid zouden bezitten.
Nobody is perfect, maar ik streef er wel naar.
Ik voel mij dan ook onrecht aangedaan.
Ik hou mij aan mijn eerste reactie.
De andere gasten welke op dezelfde datum aanwezig waren schrijven klaar en duidelijk dat ze het helemaal oneens zijn met hetgeen deze EVA heeft neergezet.
Dat zegt voldoende, en u als lezer kunt hieruit besluiten.
Op vier aanwezigen op 31/12/11 en 1/1/12 schrijven er drie heel positief en één breekt mij helemaal ONTERECHT af.
En dat ik idd. schade heb opgelopen doet mij hen aanklagen voor opgelopen schade en valsheid in geschrifte.
Ik kan geen onrecht verdragen en vandaar mijn tweede reactie.

Ik ben overtuigd dat u mij als bezorgde uitbater zult begrijpen.
Nog eens: de andere gasten laten hier graag hun tevredenheid blijken.
U zult waarschijnlijk de meerderheid volgen en onze B&B in aanmerking nemen om er gezellig en goed te verblijven. Met genegen groeten. De cava staat koel als welkomsdrink -of iets anders…

Stay: January 2012

Written on 3 January 2012 by fam. Banken (Family with young children, age 45-54)

B&B Yaca
General:
8/10
Room:
8/10
Service:
8/10
Breakfast:
9/10
Charm:
8/10
Price/quality:
8/10
Total:
8.2/10

Wij hebben hele andere ervaringen met Yaca dan de reactie die we lazen van 'Eva'. We werden zeer hartelijk ontvangen en uitgezwaaid. De kamers waren prima, met massage-bad en alle voorzieningen. Het ontbijt was heerlijk met verse broodjes en 4 heerlijke kazensoorten en veel vleessoorten en marmelades. Zelfs in januari was het aan zee nog heerlijk dankzij het zachte weer.
Kortom, : Yaca is echt een aanrader.
Fam. Banken, Nederland

Stay: December 2011

Written on 2 January 2012 by Diena (Couple, age 35-44)

B&B Yaca
General:
10/10
Room:
10/10
Service:
10/10
Breakfast:
10/10
Charm:
10/10
Price/quality:
10/10
Total:
10/10

Wij zijn geheel onverwacht bij Yaca terechtgekomen omdat we aan de zee wilden zijn. Het heeft ons positief verrast. Daniel en Imola zijn fijne en hartelijke mensen die je graag thuis willen laten voelen en bereid zijn om net dat stapje extra voor je te zetten waardoor je je gewaardeerd voelt als gast. Onze kamer was van topkwaliteit; schoon, modern en toch sfeervol, de gebruikte materialen vind je slechts in 5* hotels en daar hebben wij er heel wat van gezien overal ter wereld. We hebben heerlijk geslapen op de luxe boxspring. Na een uitgebreid ontbijt waarbij alles dagvers is konden wij er weer een hele dag tegenaan. De beoordeling van Eva is geheel onterecht. Wij staan daarentegen prettig in het leven en kunnen genieten van deze onverwachte ontmoetingen. Een aanrader!

Diena & Paul

Stay: December 2011

Written on 2 January 2012 by Steph (Couple, age 45-54)

B&B Yaca
General:
8/10
Room:
9/10
Service:
9/10
Breakfast:
9/10
Charm:
8/10
Price/quality:
8/10
Total:
8.5/10

Bien situé dans un endroit calme avec un accueil chaleureux de Daniel. Un rapport qualité/prix excellent accompagné d'un service impeccable et remarquable de la chambre au petit déjeuner.
Bonne adresse.

Stay: December 2012

Written on 2 January 2012 by EVA (Couple, age 26-34)

B&B Yaca
General:
5/10
Room:
3/10
Service:
9/10
Breakfast:
6/10
Charm:
5/10
Price/quality:
5/10
Total:
5.5/10

Wij waren zeer ontgoocheld bij B&B Yaca. Het onthaal was naar onze mening overdreven en opdringerig. Er werd ons meegedeeld op voorhand dat we moesten oppassen en 'niets kapot maken' omdat alles veel geld gekost heeft.... Er was zogezegd volledig gerenoveerd, dat klopt, maar wel 20 jaar geleden. Enkel een paar meubels waren nieuw. De kamers waren piepklein en heel ouderwets. Het ontbijt was niet meer dan een wak broodje, croissant, een paar confituren en een beetje beleg. De douche van één van de kamers was in de gang gelegen, heel onpraktisch dus. De ventilatie van de andere kamers was zo luid dat je nauwelijks kon slapen. Geen gordijnen beschikbaar waardoor het moeilijk slapen was. De beoordelingen van de andere mensen zijn ruimschoots overdreven. Prijs/kwaliteit is dus niet evenredig. Voor 30 euro per nacht kan ik deze kwaliteit nog aannemen, maar geen 50 euro.

Reactie van de eigenaar:

De onterechte beoordeling van de bezoekster 'EVA' hoef IK zelfs niet te weerleggenen werd gedaan door de andere gasten nl. Fam. Banken, Diena en Steph welke met EVA aanwezig waren op dezelfde oudejaarsavond.De ganse aantijging berust op leugens . De oorzaak is en blijft een mysterie. Enkel bevat de reactie één juistheid: de Ensor kamer is idd. in twee delen: de inloopdouche bevindt zich idd. op 5 stappen in de Permeke gang. Dat wordt ook vermeld i mijn beschrijving van de kamers op de verschillende websites. Deze EVA had ook nog de keus om de andere kamers te huren , maar wilde de Ensor kamer. Voor de broodjes: de warme bakker levert alléén verse broodjes en croissants. De meubilering is helemaal nieuw, uitgezonderd een antieken tafel en dito stoelen (antiek is idd. min. 100 jaar oud). Geen woord over de kwaliteit van de inloopdouche, de gerichte screentv met ingebouwde DVD, de moderne zweefkast, de voorzieningen zoals lichtdimmers, een boxspringbed welke electrisch regelbaar is, een collectie CD's met CD speler, de wifi en de PC? de aangename decoratie, de luchtverversing die bij het uitschakelen in het toilet geen gezoem meer geeft, de sfeerlampen,enz...Oh ja, de overgordijn is wel ter plaatse en wat mij betreft: ga maar eens zoeken naar dgl. comfort en ontbijt niet aan 50 € per persoon zoals EVA liegt maar aan 45 € per persoon.