De Vrijheerlyckheid Vrijhernstraat 33 3730 Hoeselt +32 12 215176
Basado en 1 valoración

De Vrijheerlyckheid – Hoeselt

Desgraciadamente no hay otra información disponible en español sobre este alojamiento. Encuentra más información en las siguientes lenguas:

Contact

Bart en Marie France
Vrijhernstraat 33
3730 Hoeselt
Bélgica

Solicitud de reserva

Contactarse sin compromiso

Otros bed & breakfasts en Hoeselt y sus alrededores

Experiencia de anteriores visitantes

Alojamiento: enero 2016

Registrado en 26 febrero 2016 por Ruby Kaersenhout (Pareja, edad 26-34)

De Vrijheerlyckheid
General:
3/10
Habitación:
5/10
Servicio:
1/10
Desayuno:
3/10
Encanto:
2/10
Precio/calidad:
3/10
Total:
2.8/10

Ik kan iedereen afraden om naar deze Bed & Breakfast te gaan. Wij zijn daar begin dit jaar twee nachten verbleven met onze puppy. De vrouw des huize vond het niet nodig zich te introduceren. Er werd onderscheid gemaakt tussen onze hond en de hond van de andere Belgische bezoekers. Toen wij vertrokken werd ons gevraagd of het allemaal naar wens was, waarop wij hebben geantwoord dat wij het maar matig vonden, waarop de heer des huize antwoordde: Daar doen wij het voor!
Wij voelde ons ontzettend gediscrimineerd. De vernederende manier waarop met ons werd gesproken, de wijze waarop wij werden behandeld. Zelfs de andere gasten viel het op dat er sprake was van ongelijke behandeling. Wij komen uit Rotterdam en ik ben een Surinaamse, dus misschien hebben ze iets tegen Nederlanders, of iets tegen Rotterdammers, of misschien houden ze niet van mensen met een kleurtje. Deze ervaring heeft mij zodanig geraakt dat ik tevens contact het opgenomen met het Interfederaal Gelijkekansencentrum in België.