Ervaringen van eerdere bezoekers

Verblijf: november 2019

Geschreven op 30 januari 2020 door Bart (Vrienden, leeftijd 45-54)

Herberg Boerenhol
Algemeen:
9/10
Kamer:
10/10
Service:
10/10
Ontbijt:
9/10
Charme:
10/10
Prijs/kwaliteit:
10/10
Totaal:
9.7/10

Mooie B&B met erg vriendelijke uitbaters.
De buitenzijde van het gebouw ziet er eerder 'gewoon' uit, maar de erg grote kamers zijn énorm mooi, luxueus en proper?
Men deed alles wat mogelijk was om ons een prettig weekend te bezorgen. De kok vond het niet erg om iets klaar te maken wat niet op de kaart stond.
Het ontbijt is uitgebreid en erg lekker. De zelfgemaakte vruchtensapjes en confituren waren top.
We komen er zeker terug.

Verblijf: juni 2019

Geschreven op 24 juni 2019 door Peter Verhaal (Vrienden, leeftijd 45-54)

Herberg Boerenhol
Algemeen:
10/10
Kamer:
10/10
Service:
10/10
Ontbijt:
10/10
Charme:
10/10
Prijs/kwaliteit:
10/10
Totaal:
10/10

Super goed B&B. Wat een heerlijk rustige locatie.
Mooie kamers. En de eigenaren zijn vriendelijk, en zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Het eten is er prima, voor een goede prijs.
We komen nog eens terug, das zeker

Verblijf: juli 2018

Geschreven op 6 september 2018 door michel roevens (Paar, leeftijd 65+)

Herberg Boerenhol
Algemeen:
10/10
Kamer:
10/10
Service:
10/10
Ontbijt:
10/10
Charme:
10/10
Prijs/kwaliteit:
10/10
Totaal:
10/10

Verblijf: februari 2018

Geschreven op 16 februari 2018 door Vreys Ivo (Vrienden, leeftijd 55-64)

Herberg Boerenhol
Algemeen:
10/10
Kamer:
10/10
Service:
10/10
Ontbijt:
10/10
Charme:
10/10
Prijs/kwaliteit:
10/10
Totaal:
10/10

super verblijf, mooie verzorgde kamers,lekker ontbijt en heel vriendelijke gastheer en gastvrouw, een echte aanrader.

Verblijf: juli 2017

Geschreven op 10 juli 2017 door Luc Vogels (Paar, leeftijd 45-54)

Herberg Boerenhol
Algemeen:
10/10
Kamer:
10/10
Service:
10/10
Ontbijt:
10/10
Charme:
9/10
Prijs/kwaliteit:
10/10
Totaal:
9.8/10

Super lieve mensen die gasten kunnen ontvangen.
Heel mooie kamer alles is voorradig, aparte privé parking.
Gewoonweg subliem.

Deel uw ervaringen!

Hebt u in Herberg Boerenhol verbleven? Laat hier weten wat u ervan vond, en help anderen een goede keuze te maken!

Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

Uw ervaring
Verplicht veld. Als u dat wil, kan u ook uw initialen gebruiken.
Verplicht, maar wordt niet weergegeven. Wij sturen geen spam.

Vink het vakje aan.

Beoordeling

Geheel vrijblijvend. Wij sturen geen spam, en u kan op elk moment uitschrijven. Wij geven uw adres niet door.