Mater Amabilis Abeelstraat 2 9700 Mater
Auf Grund von 2 Bewertungen

Mater Amabilis – Mater

Sorry, es gibt keine weiteren Informationen über diese Unterkunft in Deutsch. Mehr Infos finden Sie in den folgenden Sprachen:

Contact

Véronique Dhondt
Abeelstraat 2
9700 Mater
Belgien
Handy: +32478285267
Webseite: www.materamabilisbb.be

Buchungsanfrage

Unverbindliche Kontaktaufnahme

Andere bed & breakfasts in Mater und Umgebung

Erfahrungen von früheren Besuchern

Aufenthalts: September 2011

Geschrieben am 17 September 2011 von Maarten (Paar, Alter 26-34)

Mater Amabilis
Allgemein:
9/10
Zimmer:
8/10
Service:
10/10
Frühstück:
10/10
Charme:
10/10
Preis/Qualität:
8/10
Insgesamt:
9.2/10

Geweldig mooi gerenoveerde hoeve (authentieker dan Bokrijk, meer comfort dan in een hotel). Heel goede en vriendelijke ontvangst. Ongelofelijk ontbijt met zelf bereide gerechten. Echt een aanrader!

Aufenthalts: June 2011

Geschrieben am 6 June 2011 von Jan Marinus (Paar, Alter 55-64)

Mater Amabilis
Allgemein:
8/10
Zimmer:
8/10
Service:
9/10
Frühstück:
9/10
Charme:
9/10
Preis/Qualität:
8/10
Insgesamt:
8.5/10

Eens in de zoveel tijd gaan ik en mijn vrouw samen met vrienden eten in het restaurant De Zwadderkot molen in Mater. Een B&B in de buurt is aan te raden. Deze keer een nieuw B&B in Mater, AMABILIS. Daar wordt je verwelkomt door Veronique 'd'Hondt. Zij is een gedreven gastvrouw die je direct haar nieuwe ideeen voor de toekomst presenteert. Zij zit vol toekomst en is een draaikolk van innovatieve energie en daar mag iedereen in delen. Het huis is supernet, proper zoals de Belgen zeggen en goed gekuist. De twee kamers liggen op een verdieping die is te bereiken via een zeer steile trap. Ben je boven pas dan op dat je je hoofd niet stoot aan de honderden jaren oude balken. De kamers zien er zeer verzorgd uit en je badjas lig al klaar om de oversteek te maken naar de badkamer. Een kamer met een zeer groot twee persoonsbed en de andere een zogenoemde twijfelaar, waar je niet lang en dik voor moet zijn want dan pas je er niet in. Als je er 's avonds wilt dineren is er Piet, de partner van Veronique, die nadat hij de hele dag heeft staan koken in een restaurant, nog de energie heeft om de gasten een sterren menu voor te schotelen. Bij het ontbijt zeer uitgebreidt, kakelverse eireren met magere dunne spek erop, vers brood uit de AGA oven, schuiven Veronique en Piet aan als je dat wilt. Wij vonden het heel prettig en de humor was daar een belangrijk deel van. Al met al een zeer goede aanwinst in Mater als je van je rust houdt waar je je schoonmoeder ook mee naar toe kunt nemen maar dan moet zij wel fit zit om de steile trappen op te kunnen gaan. Veronique haar droom is nog acht kamers maken in de oude stal, nou neem dan je schoonmoeder dan maar mee. Wij namen zeer voldaan na twee nachten verbleven te hebben afscheid van elkaar en komen zeker nog en keer terug !!!!!!!!!!!!!!!!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen

Haben Sie in Mater Amabilis verblieben? Erzählen Sie uns hier was Sie davon hielten, und helfen Sie anderen, eine gute Wahl zu treffen!

Erforderliche Felder sind mit einem * vermerkt

Ihre Erfahrung
Erforderliches Feld. Wenn Sie wollen, dürfen Sie auch Ihre Initialen verwenden.
Erforderlich, aber wird nicht wiedergegeben. Wir schicken keinen Spam.

Kreuzen Sie das Feld an

Bewertung

Völlig freibleibend. Wir übersenden keinen Spam, und Sie dürfen sich zu jeder Zeit abmelden. Wir leiten Ihre Adresse nicht weiter.