Mater Amabilis Abeelstraat 2 9700 Mater
Sur base de 2 opinions

Mater Amabilis – Mater

Désolé, il n'y a pas d'informations complémentaires disponibles à propos de ce logement en français. Plus d'infos peuvent être trouvés dans les langues suivantes :

Contact

Véronique Dhondt
Abeelstraat 2
9700 Mater
Belgique
GSM: +32478285267
Site Web: www.materamabilisbb.be

Demande de réservation

Prenez contact sans aucun engagement

D'autres chambres d'hôtes à Mater et ses environs

Expériences des visiteurs précédents

Séjour: September 2011

Ecrit le 17 September 2011 par Maarten (Couple, âge 26-34)

Mater Amabilis
Général:
9/10
Chambre:
8/10
Service:
10/10
Petit déjeuner:
10/10
Charme:
10/10
Prix / qualité:
8/10
Total:
9.2/10

Geweldig mooi gerenoveerde hoeve (authentieker dan Bokrijk, meer comfort dan in een hotel). Heel goede en vriendelijke ontvangst. Ongelofelijk ontbijt met zelf bereide gerechten. Echt een aanrader!

Séjour: June 2011

Ecrit le 6 June 2011 par Jan Marinus (Couple, âge 55-64)

Mater Amabilis
Général:
8/10
Chambre:
8/10
Service:
9/10
Petit déjeuner:
9/10
Charme:
9/10
Prix / qualité:
8/10
Total:
8.5/10

Eens in de zoveel tijd gaan ik en mijn vrouw samen met vrienden eten in het restaurant De Zwadderkot molen in Mater. Een B&B in de buurt is aan te raden. Deze keer een nieuw B&B in Mater, AMABILIS. Daar wordt je verwelkomt door Veronique 'd'Hondt. Zij is een gedreven gastvrouw die je direct haar nieuwe ideeen voor de toekomst presenteert. Zij zit vol toekomst en is een draaikolk van innovatieve energie en daar mag iedereen in delen. Het huis is supernet, proper zoals de Belgen zeggen en goed gekuist. De twee kamers liggen op een verdieping die is te bereiken via een zeer steile trap. Ben je boven pas dan op dat je je hoofd niet stoot aan de honderden jaren oude balken. De kamers zien er zeer verzorgd uit en je badjas lig al klaar om de oversteek te maken naar de badkamer. Een kamer met een zeer groot twee persoonsbed en de andere een zogenoemde twijfelaar, waar je niet lang en dik voor moet zijn want dan pas je er niet in. Als je er 's avonds wilt dineren is er Piet, de partner van Veronique, die nadat hij de hele dag heeft staan koken in een restaurant, nog de energie heeft om de gasten een sterren menu voor te schotelen. Bij het ontbijt zeer uitgebreidt, kakelverse eireren met magere dunne spek erop, vers brood uit de AGA oven, schuiven Veronique en Piet aan als je dat wilt. Wij vonden het heel prettig en de humor was daar een belangrijk deel van. Al met al een zeer goede aanwinst in Mater als je van je rust houdt waar je je schoonmoeder ook mee naar toe kunt nemen maar dan moet zij wel fit zit om de steile trappen op te kunnen gaan. Veronique haar droom is nog acht kamers maken in de oude stal, nou neem dan je schoonmoeder dan maar mee. Wij namen zeer voldaan na twee nachten verbleven te hebben afscheid van elkaar en komen zeker nog en keer terug !!!!!!!!!!!!!!!!

Partagez vos expériences

Si vous avez séjourné à Mater Amabilis, faites-nous savoir ce que vous en pensez et aidez es autres à faire un bon choix !

Les champs obligatoires sont marqués d'une *.

Votre expérience
Champ obligatoire. Si vous le souhaitez, vous pouvez aussi utiliser vos initiales.
Obligatoire, mais non repris. Nous n'envoyons pas de spams.

Cochez la catégorie.

Opinion

Absolument sans engagement. Nous n'envoyons pas de spams et vous pouvez vous désinscrire à tout moment. Nous ne transmettons pas votre adresse.