Mater Amabilis Abeelstraat 2 9700 Mater
Basado en 2 valoraciones

Mater Amabilis – Mater

Desgraciadamente no hay otra información disponible en español sobre este alojamiento. Encuentra más información en las siguientes lenguas:

Contact

Véronique Dhondt
Abeelstraat 2
9700 Mater
Bélgica
GSM: +32478285267
Página web: www.materamabilisbb.be

Solicitud de reserva

Contactarse sin compromiso

Otros bed & breakfasts en Mater y sus alrededores

Experiencia de anteriores visitantes

Alojamiento: September 2011

Registrado en 17 September 2011 por Maarten (Pareja, edad 26-34)

Mater Amabilis
General:
9/10
Habitación:
8/10
Servicio:
10/10
Desayuno:
10/10
Encanto:
10/10
Precio/calidad:
8/10
Total:
9.2/10

Geweldig mooi gerenoveerde hoeve (authentieker dan Bokrijk, meer comfort dan in een hotel). Heel goede en vriendelijke ontvangst. Ongelofelijk ontbijt met zelf bereide gerechten. Echt een aanrader!

Alojamiento: June 2011

Registrado en 6 June 2011 por Jan Marinus (Pareja, edad 55-64)

Mater Amabilis
General:
8/10
Habitación:
8/10
Servicio:
9/10
Desayuno:
9/10
Encanto:
9/10
Precio/calidad:
8/10
Total:
8.5/10

Eens in de zoveel tijd gaan ik en mijn vrouw samen met vrienden eten in het restaurant De Zwadderkot molen in Mater. Een B&B in de buurt is aan te raden. Deze keer een nieuw B&B in Mater, AMABILIS. Daar wordt je verwelkomt door Veronique 'd'Hondt. Zij is een gedreven gastvrouw die je direct haar nieuwe ideeen voor de toekomst presenteert. Zij zit vol toekomst en is een draaikolk van innovatieve energie en daar mag iedereen in delen. Het huis is supernet, proper zoals de Belgen zeggen en goed gekuist. De twee kamers liggen op een verdieping die is te bereiken via een zeer steile trap. Ben je boven pas dan op dat je je hoofd niet stoot aan de honderden jaren oude balken. De kamers zien er zeer verzorgd uit en je badjas lig al klaar om de oversteek te maken naar de badkamer. Een kamer met een zeer groot twee persoonsbed en de andere een zogenoemde twijfelaar, waar je niet lang en dik voor moet zijn want dan pas je er niet in. Als je er 's avonds wilt dineren is er Piet, de partner van Veronique, die nadat hij de hele dag heeft staan koken in een restaurant, nog de energie heeft om de gasten een sterren menu voor te schotelen. Bij het ontbijt zeer uitgebreidt, kakelverse eireren met magere dunne spek erop, vers brood uit de AGA oven, schuiven Veronique en Piet aan als je dat wilt. Wij vonden het heel prettig en de humor was daar een belangrijk deel van. Al met al een zeer goede aanwinst in Mater als je van je rust houdt waar je je schoonmoeder ook mee naar toe kunt nemen maar dan moet zij wel fit zit om de steile trappen op te kunnen gaan. Veronique haar droom is nog acht kamers maken in de oude stal, nou neem dan je schoonmoeder dan maar mee. Wij namen zeer voldaan na twee nachten verbleven te hebben afscheid van elkaar en komen zeker nog en keer terug !!!!!!!!!!!!!!!!

¡Comparta sus experiencias!

¿Se ha alojado en Mater Amabilis? Háganos saber aquí lo que pensó de ellos, y ayude a los demás a hacer una buena elección!

Los campos obligatorios se marcan con un *.

Su experiencia
Campo obligado. Si lo prefiere, también puede usar sus iniciales.
Obligado, pero no se reproducirá. No mandamos correo no solicitado.

Márquese la casilla.

Valoración

De naturaleza optativa. No mandamos ningún correo no solicitado, y usted puede darse de baja en cualquier momento. No cedemos su dirección de correo.