Charmechalet Sol Croupet Chemin du Croupet 6960 Harre +32 (0) 493 11 38 66
On the basis of 24 ratings

Charmechalet Sol Croupet – Harre


Book now!

Further information

Rooms

8 large bedrooms with separate bathrooms + Babybeds + chairs available.

Rates*

Possible to hire for up to 26 persons for 1595 eur/weekend.

All information: charmechalets . be

Credit cards

no

Breakfast

-

Dinner

caterer possible at home
all possibilities see www.charmechalets.be or send us an email

Car park

yes: 15 cars

Bicycles

200m
you can bring your bikes along and put them in the garage

Pets

not allowed

Smoking

not inside

Disabled persons

yes

Internet / wireless access

wifi internet free


*: Prices are estimates and are subject to change. For the most recent prices, please check the website of this accommodation.

Are you the owner of this accommodation? Manage your pages here.

Contact

fam. De Clercq
Chemin du Croupet
6960 Harre
Belgium
Tel: +32 (0) 493 11 38 66
Mobile: +32 (0) 493 11 38 66
Website: www.charmechalets.be

Book now!

Contact owner (free of engagement)

Other holiday homes in Harre and its environs

Experiences from previous visitors

Stay: October 2021

Written on 30 November 2021 by Anne en Ben V.R. (Family with young children, age 65+)

Charmechalet Sol Croupet
General:
10/10
Room:
9/10
Service:
9/10
Breakfast:
9/10
Charm:
10/10
Price/quality:
9/10
Total:
9.3/10

Een uniek juweeltje!
Wij waren op zoek naar een gepaste locatie om ons 40-jarig huwelijk te vieren in bijzijn van familie en vrienden. Toen we in onze zoektocht op “Chalet Sol Croupet” in Harre botsten, overtrof dit onze stoutste verwachtingen. Deze vakantiewoning, gelegen in een prachtige omgeving, biedt echt alles om gezellig en comfortabel te tafelen en wat bij te praten. Gezellige comfortabele slaapkamers waarbij de private douches, wc’s en lavabo’s een garantie bieden voor rust en privacy. Dit werd vooral door de oudere volwassenen erg gewaardeerd. Een authentieke bar met open haard liet toe bij slecht weer aldaar de avond te starten met een lekker aperitiefje. Alleen al het lezen van de mooie en prachtige spreuken aan de bar bracht onze gasten in een opperbeste stemming. Kinderen en kleinkinderen konden zich uitleven in de prachtige tuin met de talrijke kindvriendelijke faciliteiten, zoals indianenbos en westernlounge. Zowel in de ruime veranda als op het terras zijn grote tafels voorzien om met z'n allen te ontbijten, te lunchen of te dineren. We hadden het geluk te kunnen genieten van een stralende oktoberzon zodat we buiten op het terras paëlla konden maken. Maar ook barbecue is mogelijk en dit zelfs in een apart BBQ-huisje waar het zalig vertoeven is bij een knetterend vuur. Dat zelfs wat muziek en dansplezier mogelijk is, terwijl de kleinsten slapen in het aanpalend huis, is een troef die wij niet voldoende kunnen beklemtonen. Maar ook zij die liever wat chillen, kunnen opteren voor een sauna of zich iets actiever amuseren in de ontspanningsruimte. Zelf hebben we ook gebruik gemaakt van de traiteurdienst op aanraden van de eigenaars en waren hierover zeer tevreden. Maar ook koken kan gemakkelijk in de degelijk uitgeruste keuken. De eigenaars dragen ontzettend veel zorg voor het huis en de tuin en vragen dan ook terecht van de huurders respect. Dat dit alles bovendien wordt aangeboden in een, naar ons gevoel, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding maakt dat we thans terugblikken op een onvergetelijk weekend. Ook de schoonmaakkosten die worden aangerekend zijn erg redelijk zodat wij in alle rust en zonder veel rompslomp deze mooie locatie konden verlaten, zij het niet zonder heimwee. Wij kunnen en zullen dit vakantiehuis dan ook met veel plezier warm aanbevelen.
Anne en Ben, oktober 2021

Written on 4 October 2021 by Claeys Caus Vandecapelle Stevenant (Friends)

Charmechalet Sol Croupet
General:
9/10
Room:
9/10
Service:
9/10
Charm:
10/10
Price/quality:
9/10
Total:
9.2/10

We zijn net terug van een deugddoend Ardennenweekend met de vrienden in vakantiehuis Sol Croupet.
Wat een tof huis op een unieke plek! We hebben echt genoten!
Dank aan de eigenaars Eric en Marlies voor de goede zorgen.
Het huis is bijzonder, heel charmant en er is plaats zat voor een grote groep. Ieder vond er zijn plekje: bar, ontspanningsruimte, BBQ-huisje, super tuin... Ook is alles heel net. De eigenaars sparen geen moeite, leggen alles uit bij aankomst en bij vertrek was er de afrekening volgens de samen opgenomen meterstanden. We plannen al onze nieuwe bijeenkomst in Sol Croupet. vele groeten, groep Claeys-Caus-Vandecapelle-Stevenant

Stay: September 2021

Written on 3 October 2021 by Vanderheyden-VW (Family with young children, age 35-44)

Charmechalet Sol Croupet
General:
9/10
Room:
8/10
Service:
9/10
Charm:
10/10
Price/quality:
9/10
Total:
9.0/10

Wij hebben met 20 personen genoten van een heerlijk lang weekend in Charmechalet Sol Croupet. Heel tof en gezellig huis, voorzien van alle gemakken, super net, prachtige ligging, veel faciliteiten (bar, sauna, speelterreinen, BBQhut!) Marlies heeft ons bij aankomst en vertrek ontvangen, we kregen een korte rondleiding met opname van de meterstanden en konden allerlei praktische vragen stellen (tv, wifi, fornuis, wandelingen). Vriendelijke en correcte gastvrouw! Heel lieve dame ook voor de kinderen. We kunnen Sol Croupet aanraden aan families met kinderen die graag ravotten zoals de onze, omwille van de vele faciliteiten binnen en buiten op het domein. Heel graag tot volgend jaar! Elke, Kris &familie

Stay: August 2021

Written on 28 September 2021 by W. Peeters (age 65+)

Charmechalet Sol Croupet
General:
8/10
Room:
7/10
Service:
4/10
Charm:
9/10
Price/quality:
5/10
Total:
6.6/10

Wij verbleven 7 dagen in Sol Croupet met kinderen en kleinkinderen (13 personen). Prachtige locatie en groot domein, wel krakende planchetvloeren, maar ... een voorschot van 30% bij reservatie lijkt ons normaal, de volledige som 2 maanden voor aankomst betalen is er wel over (zonder garantie op vergoeding of voucher indien de coronamaatregelen zulk verblijf verbieden); ook de eindafrekening van gas- en elektriciteitsverbruik is bijzonder wazig (275 kWh verbruik zonder gebruik gemaakt te hebben van de sauna of verwarming !? 2 EUR aangerekend per gebroken glas, waar de glazen een mengelmoes waren van alle soorten bijeengezochte glazen, ....). Bij onze navraag naar meer verduidelijking van de eindafrekening bleef onze laatste email onbeantwoord. We hadden heel sterk de indruk dat Marlies de laatste euro er uit wilde halen. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Stay: April 2021

Written on 21 April 2021 by familie Verhelst Decock (Family with young children, age 35-44)

Charmechalet Sol Croupet
General:
9/10
Room:
9/10
Service:
9/10
Charm:
10/10
Price/quality:
9/10
Total:
9.2/10

Wij hebben een zeer mooi verblijf gehad in Chalet Sol Croupet. Het domein is een aanrader voor families met kinderen: wat een locatie! Buitengewoon. Er is een gezellige bar, speelruimte, sauna, mooie ruime kamers, heel gezellig interieur, veel ruimte, een tuin van enkele hectaren met speeltuinen, ... én alles is erg schoon! Ook zeer mooi uitzicht vanop terras en slaapkamer.
Bedankt aan gastvrouw Marlies voor de hartelijke ontvangst, de wandeltips en de correcte afrekening, we kijken al uit naar ons volgend verblijf komende zomer!
Hartelijke groeten, familie Verhelst W-Vlaanderen

Share your experieriences!

Did you stay in Charmechalet Sol Croupet? Let us know what you thought about it and help others to make the right choice!

Required fields are marked with a *

Your experience
Required field. If you want, you can also use your initials.
Required, but will not be displayed. We do not send spam.

Tick the box.

Review

Without any engagement. We do not send spam, and you can unsubscribe anytime. We do not pass on your address.