Vila Volta vale de margem 8365-203 Alcantarilha
Auf Grund von 1 Bewertung

Vila Volta – Alcantarilha

Sorry, es gibt keine weiteren Informationen über diese Unterkunft in Deutsch. Mehr Infos finden Sie in den folgenden Sprachen:

Contact

Peter en Heleen
vale de margem
Monte Raposos
8365-203 Alcantarilha
Portugal
Handy: 00351967059494
Webseite: www.vilavolta.com / www.vilavolta.nl

Buchungsanfrage

Unverbindliche Kontaktaufnahme

Andere ferienhäuser in Alcantarilha und Umgebung

Erfahrungen von früheren Besuchern

Aufenthalts: October 2015

Geschrieben am 10 December 2015 von Fam van de Avoird (Paar mit Teenagern, Alter 45-54)

Vila Volta
Allgemein:
10/10
Zimmer:
10/10
Service:
10/10
Charme:
10/10
Preis/Qualität:
10/10
Insgesamt:
10/10

Vakantie huis Vila volta,was voor ons een verademing ,de rust en de prachtige omgeving en de zeer vriendelijke eigenaren hebben ons doen besluiten er volgend jaar er naar terug te gaan

Al direct bij aankomst was duidelijk dat we op een fantastische plek aangeland waren. Vila Volta is met recht een villa! Het is er schitterend en je valt van de ene verbazing in de andere. Peter en Heleen geven duidelijke uitleg en gunnen je daarna alle privacy. Als je ze nodig hebt zijn ze in de buurt en mocht er wat kapot gaan, dan wordt het direct vervangen.

In de omgeving hoef je je zeker niet te vervelen. Een prachtig stukje strand ligt op 10 minuten rijden met de auto. Je kunt daar ook heel erg lekker eten.

In de keuken van de villa ontbreekt het nergens aan en de barbecue buiten is van prima kwaliteit. Het is daarnaast heerlijk om in het zwembad te plonzen, die overigens ook nog eens prima onderhouden wordt.

Voor gezinnen met kleine kinderen is het ideaal dat het terras bij de villa omgeven is door hekjes, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor ongelukken bij het zwembad.

Teilen Sie Ihre Erfahrungen

Haben Sie in Vila Volta verblieben? Erzählen Sie uns hier was Sie davon hielten, und helfen Sie anderen, eine gute Wahl zu treffen!

Erforderliche Felder sind mit einem * vermerkt

Ihre Erfahrung
Erforderliches Feld. Wenn Sie wollen, dürfen Sie auch Ihre Initialen verwenden.
Erforderlich, aber wird nicht wiedergegeben. Wir schicken keinen Spam.

Kreuzen Sie das Feld an

Bewertung

Völlig freibleibend. Wir übersenden keinen Spam, und Sie dürfen sich zu jeder Zeit abmelden. Wir leiten Ihre Adresse nicht weiter.